02 juni 2022

CASESTUDY: Boost je order-to-cash proces

Bij alle aandacht die uitgaat naar digitale transformatie, zou je zo over het hoofd kunnen zien dat inkoop, productie en sales gepaard gaan met facturen en financiële stromen. Naast een gezond IT-landschap is een gezonde cashflow noodzakelijk voor bedrijven om te kunnen overleven. En dat is precies waar Visma | Onguard klanten bij helpt.

Financiële processen automatiseren

Met geavanceerde software ondersteunt
Visma | Onguard
klanten bij een efficiënt order-to-cash proces, snellere betalingen en een optimale klantervaring.

Schaalbaar maken van financiële platforms

De afgelopen tijd heeft Visma | Onguard hard gewerkt aan een platform waar eindgebruikers, zoals creditmanagers, gemakkelijk informatie kunnen ophalen. Daarnaast zijn de meest gevraagde API’s beschikbaar gemaakt. Voor de ontwikkeling hiervan wordt al langere tijd samengewerkt met NetRom.

Tim Blok, CTO bij Visma | Onguard: “Financiële afdelingen hebben over het algemeen grote delen van hun processen geautomatiseerd, maar vaak is voor bepaalde deelprocessen nog handwerk nodig. Goed afgestemde bedrijfsprocessen, een helder overzicht van de financiën en inzicht in klanten zijn onmisbaar. En automatisering ondersteunt financiële afdelingen hierbij.”

Samenwerken met dedicated DevOps-teams

Twee tot drie DevOps-teams van Netrom zijn in verschillende rollen voor Visma | Onguard aan het werk. Ze houden zich onder andere bezig met onderhoud en beheer, het vernieuwen van de user interface, en het moderniseren van de code voor de transitie naar de publieke cloud. Wat opvalt aan de developers van NetRom? “Veel domeinkennis en een hoge kwaliteit”, vindt Tim Blok, CTO bij Visma | Onguard.

Wil je verder lezen over onze samenwerking? Dat kan in onze casestudy die we samen met Giarte hebben geschreven.

Download hier 'Boost je order-to-cash proces'

Ik wil de whitepaper!


Plan hier uw kennismakingsgesprek

of bel ons op +31 (0)30 782 0111.