HR en duurzame groei

In de ontwikkeling van de nieuwe, in 2020 te openen NetRom Campus breekt zaterdag 27 oktober aanstaande een bijzonder moment aan: onze medewerkers zullen 130 berkenbomen planten rondom het terrein van de campus.


Iedere boom markeert een project of een opdrachtgever, per boom aangegeven op een bijschrift voor de boom. Iedere boom maakt zichtbaar hoeveel betekenis onze relaties voor ons hebben. En iedere boom draagt bij aan het duurzame en natuurlijke karakter van onze nieuwe werkplek.

Alle bomen worden geplant door de ontwikkelaars die werken aan de bijbehorende projecten. Daarmee geven we betekenis aan het belang van de lange termijn in zakelijke relaties: met opdrachtgevers, met medewerkers en met de natuurlijke en maatschappelijke omgeving.


Unieke relaties

In de toekomst zullen opdrachtgevers hun eigen boom kunnen bezoeken. Ze zullen misschien terugdenken aan succesfactoren in het verleden en vooruitkijken naar nieuwe uitdagingen. ˈHunˈ boom markeert een uniek project, maar ook een bijzondere relatie. Om recht te doen aan dat bijzondere karakter, maken we er zaterdag de 27e een mooie dag van. We nemen de tijd voor het inplanten van de circa 3,5 meter hoge bomen aan twee kanten van het perceel. Daarnaast worden we deskundig begeleid door boomspecialisten én we sluiten de dag passend af met een feestelijke barbecue.

Groei

Onze mensen zijn de basis van ons succes. Daarom zorgen we goed voor ze. Ons HR-beleid is gericht op ontwikkeling, inspiratie, werkplezier en een goede werk-privébalans. HR is de motor van onze groei: de groei van onze medewerkers, van onze maatschappelijke omgeving én van NetRom als onderneming. De in 2020 te openen NetRom Campus maakt dat beleid zichtbaar. Het ontwerp is gebaseerd op minimaal energieverbruik en de toepassing van duurzame materialen. Partners en leveranciers zijn streng geselecteerd op basis van hun maatschappelijke rol en milieuprofiel.

Wilt u meer weten over de NetRom Campus of over dit evenement?
Wilt u een foto van het planten van uw boom?

Neem contact op!