29 november 2021

NetRom blijft groeien en verhuist naar een groter pand in Utrecht

BREDA, 29 november 2021 – NetRom verhuist per 1 december van Breda naar een groter pand in Utrecht. Op de nieuwe centraal gelegen locatie heeft de nearshore softwareontwikkelaar meer ruimte om te groeien. Verhuizing naar centrale locatie is logische stap om klanten en medewerkers beter te ontvangen.

Groei van 15%

Het aantal klanten en medewerkers van NetRom groeide de afgelopen jaren flink. En ook het komende jaar verwacht de softwareontwikkelaar een groei van 15% binnen de hele organisatie. “We zijn in Breda uit ons jasje gegroeid,” aldus oprichter en CEO Han in‘t Veld. “Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun softwareontwikkeling uit te besteden aan een partner met schaalbare capaciteit en veel kennis en ervaring. Om te voldoen aan die groeiende vraag, was de verhuizing naar een groter pand een logische keuze. Hier heeft het Nederlandse team alle ruimte om de sales- en marketingactiviteiten uit te oefenen.”

Centraal gelegen locatie

Het nieuwe kantoorpand aan de Papendorpseweg 83 is goed bereikbaar vanaf de A12. Zo kunnen klanten makkelijk op bezoek komen, en kan het team gemakkelijker op één centrale plek bijeenkomen. In‘t Veld: “Het grote, herkenbare gebouw is echt wat je van NetRom mag verwachten. We zijn in 22 jaar ver gekomen, en voor tientallen grote organisaties in binnen- en buitenland een flexibele schil voor alle softwareontwikkeling. Dit nieuwe pand is een bevestiging van die groei en succes.”

Buitenlandse locaties groeien mee

Ook het delivery center in het Roemeense Craiova groeit mee. Inmiddels werken daar 420 talentvolle softwareontwikkelaars iedere dag aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande projecten. “Binnenkort openen we daar de gloednieuwe NetRom Campus. Dat is een inspirerende plek waar onze medewerkers werken, leren, ontspannen en sporten. Zo halen ze het allerbeste uit zichzelf. En daar plukken onze klanten de vruchten van.”

Over NetRom

Sinds de oprichting in 1999 is NetRom uitgegroeid tot een van de belangrijkste nearshore software-ontwikkelaars van Nederland. We ontwikkelen voor talloze organisaties in uiteenlopende sectoren kwalitatieve software op maat, en onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces en zeer hoge klanttevredenheid. Met 22 jaar ervaring en deskundige developers zijn we dé partij voor nearshore software ontwikkeling.

Ons nieuwe adres is:
Papendorpseweg 83
3528 BJ, Utrecht

Meer weten over de verhuizing?
Contact ronald@netrom.nl
of bel naar+31 (0)30 782 0111.