30 november 2021

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben zojuist een whitepaper uitgebracht waarin we een case study delen van een samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

IT speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en uitvoering binnen telecom, gezondheidszorg, e-commerce en vele andere industrieën. Waarschijnlijk in telecom iets meer dan in enige andere sector, omdat service providers de nieuwste technologische toepassingen nodig hebben om hun concurrenten voor te blijven. Uit onderzoek blijkt dat er een structureel tekort is aan gekwalificeerde software developers met kennis van deze sector. De vraag is; hoe gaan we dit oplossen?

COVID-19 heeft het belang van digitale capaciteiten in alle sectoren benadrukt, waardoor de behoefte aan digitale transformatie is toegenomen. Of het nu gaat om een ​​behoefte aan werken op afstand of een verandering in bedrijfsmodellen, CXO's over de hele wereld vragen zich af hoe ze deze digitale transformatie moeten organiseren. Onderwerpen als ‘Bouw ik een in-house softwareontwikkelingscapaciteit of moet ik deze extern kopen?’ en ‘Moeten we onze off-the-shelf solutions aanpassen of maatwerkapplicaties laten bouwen?’ staan ​​hoog op de managementagenda.

In deze whitepaper delen we een case study van een samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG), NetRom-software en Codaxy, waarbij het bouwen van de interne softwareontwikkelingscapaciteit van VodafoneZiggo het centrale thema op de agenda is. Hieronder kunt u de whitepaper (PDF) downloaden.

Get your download here!


DOWNLOAD HIER DE WHITEPAPER

Vul uw naam, e-mailadres en bedrijfsnaam in en u ontvangt binnen 48 uur een link om de whitepaper in PDF te downloaden.

Plan hier uw kennismakingsgesprek

of bel ons op +31 (0)30 782 0111.