Node.js

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling. Met Node.js programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Node.js voor snelle en gebruiksvriendelijke maatwerk software

Node.js developer werkt met een framework dat is gebouwd door Google als een softwareplatform voor het ontwikkelen van JavaScript applicaties. Anders dan traditionele frameworks maakt Node.js gebruik van de server om taken uit te voeren.

Wat doet een Node.js developer

Node.js is de basis van veel toepassingen, waaronder de bekende browser Google Chrome. Voor bedrijven werkt een Node.js developer aan onder andere realtime websites, snelle API’s, software voor het verwerken van grote hoeveelheden data en IoT toepassingen. Het grote voordeel van Node.js is de snelheid waarmee applicaties laden. Bekende platforms als Twitter, Spotify en eBay draaien op Node.js. Er is een duidelijke vermindering in het wisselen van context tussen meerdere programmeertalen, waardoor de Node.js developer veel tijd kan besparen. En het gebruik van JavaScript resulteert in een verbeterde efficiëntie. Daarom wordt Node.js veel toegepast in de ontwikkeling van JavaScript-toepassingen aan de serverkant, die grote hoeveelheden data in realtime verwerken.

Opdrachten voor een Node.js developer

Een Node.js developer maakt gebruik van het softwareplatform voor het bouwen van snelle en schaalbare applicaties. Nog specifieker is het platform geschikt voor data-intensieve, realtime applicaties die over meerdere apparaten worden uitgevoerd. Wanneer er veel data van andere websites moet worden opgehaald is Node.js een passende oplossing. Naast realtime websites is bijvoorbeeld een snelwerkende chatapplicatie een eindproduct van Node.js. De Node.js developer maakt gebruik van een bibliotheek van diverse JavaScript-modules, die met een eenvoudige functie kunnen worden geladen en beschikbaar zijn als kant-en-klare bouwstenen voor de ontwikkeling van webtoepassingen.

Node.js developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Node.js developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van de oplossing en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Node.js developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Node.js developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Node.js developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.