Offshore outsourcing

NetRom werkt met een breed scala aan in-house kennis en ervaring vanuit de vestigingen in Utrecht, Arnhem en Craiova. Via nearshore outsourcing ontwikkelen wij premium software voor diverse branches.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Profiteer van de kostenbesparende combinatie van outsourcing en offshoring

Offshore outsourcing is een term die zich laat vertalen naar de samenwerking met een extern bedrijf waaraan specifieke werkzaamheden worden uitbesteed. NetRom maakt gebruik van nearshore outsourcing, wat gelijk is aan offshoring, maar qua afstand dichterbij is.

Offshore outsourcing via NetRom

Bedrijven kiezen doorgaans voor offshore outsourcing of nearshoring wanneer het project of bedrijfsproces functies heeft die regelmatig moeten worden uitgevoerd. De opdrachtgever is nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces van een product of dienst. Offshore en nearshore outsourcing geeft bedrijven toegang tot hoogwaardige diensten tegen lagere bedrijfskosten. In het geval van NetRom is dat het ontwikkelen en leveren van premium software. Het aantrekken en behouden van talentvolle mensen vinden we belangrijk. Zo zorgen we voor extra deskundigheid en ervaring voor onze knowledge base. In de Roemeense stad Craiova staat onze NetRom Campus, een werk- en leefomgeving waar we zorgen voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden voor IT-professionals.

Voordelen nearshore outsourcing

Afgezien van kostenbesparing is misschien wel het grootste voordeel van offshoring het potentieel om getrainde resources vrij te maken die zich concentreren op de gevraagde kernactiviteiten. Door te profiteren van teams in verschillende tijdzones, biedt offshore outsourcing bedrijven een meer haalbare manier om 24-uurs uptime te bieden. Andere voordelen van offshore outsourcing zijn:
- Minimale bedrijfskosten en maximale omzet
- Diensten eerder geleverd dan gepland
- Toegang tot gespecialiseerde diensten en resources
- Meer tijd en focus op de core-business
- Besparing op investeringen in software, technologie en infrastructuur

Toegevoegde waarde van NetRom

De offshore outsourcing van IT-diensten is steeds belangrijker geworden voor bedrijven die de software ontwikkeling willen uitbesteden. Software outsourcing is de meest voorkomende vorm van outsourcing. Offshore en nearshore software ontwikkeling is een geschikte oplossing voor projecten die specifieke expertise en hoogwaardige deliverables vereisen die lokaal moeilijk te vinden zijn. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke nearshore outsourcing partner voor bedrijven in allerlei industrieën op het gebied van nearshore software development & maintenance. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces en uitgebreide knowledge base. Voor software ontwikkeling hanteren we een agile ontwikkelproces. De onderdelen van het systeem worden opgeleverd met tussenfasen, zodat we eventuele aanpassingen op het oorspronkelijke plan tijdig kunnen verwerken.

Offshore outsourcing voor uw organisatie

Bent u op zoek naar software development capaciteit en kennis op basis van nearshore outsourcing en wilt u vrijblijvend het gesprek aangaan met een van onze client executives?

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.