Offshore software development

NetRom focust zich op nearshore outsourcing en is uitgegroeid tot een belangrijke outsourcing partner voor bedrijven in veel verschillende branches. Onze focus is het ontwikkelen van premium software dichtbij huis.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Direct toegang tot een offshore software development team

Offshore software development betekent ook wel outsourcing van software ontwikkeling. De term offshore is het uitbesteden van specifieke werkzaamheden aan een ander team op een andere locatie.

Software development uitbesteden

Bedrijven die een project aan een derde partij delegeren halen het meeste voordeel uit een full-cycle software ontwikkeling bedrijf. Waar de opdrachtgever zich concentreert op kernactiviteiten zoals business, sales, marketing of operations, focust NetRom zich op één gebied: software ontwikkeling op basis van nearshore software development. Het offshore ontwikkelingsteam van NetRom bevindt zich in Roemenië en levert een hogere kwaliteit tegen lagere kosten in vergelijking met in-house software ontwikkeling. Offshore software development biedt bedrijven de perfecte combinatie van een ervaren offshore team, hoogwaardige applicatieontwikkeling, best practices en lagere ontwikkelingskosten. We maken daarbij gebruikt van de beste technologie om maatwerksoftware van premium kwaliteit te ontwikkelen op basis van de klantvereisten.

Maximaliseer bedrijfsgroei

Offshore software development staat gelijk aan flexibiliteit. Onder andere direct op- en afschalen, inhuren van verschillende expertises, 24-uurs uptime en tussentijdse opleveringen zijn mogelijk voor bedrijven die hun software ontwikkeling uitbesteden. Offshoring development zorgt ervoor dat uw product sneller en op tijd op de markt komt. Daarbij komt dat offshore software development uitermate geschikt is voor servicegerichte bedrijven die een groei doormaken en de behoefte aan nieuwe personeel niet kunnen voorspellen. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om specifieke werkzaamheden uit te besteden, hoeven ze zich minder zorgen te maken over de technologie, vaardigheden of resources. Ze profiteren direct van een toegewijd team met verschillende expertises.

Knowledge base van NetRom

NetRom ontwikkelt op maat gemaakte software oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor specifieke zakelijke behoeften. Onze getrainde developers ontwikkelen flexibele en schaalbare software die de bedrijfsprestaties ondersteunen en verbeteren. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces en uitgebreide knowledge base. Voor nearshore software development hanteren we een agile ontwikkelproces met hoge betrokkenheid van onze klanten. We beginnen met het definiëren van de scope, het inschatten van tijd en resources en het kiezen van de beste technology stack. Gedurende de gehele productontwikkeling houden wij contact met onze klanten. Ten slotte voeren we een reeks tests uit voor het product klaar is voor de markt. We stellen hiervoor een getraind en ervaren team samen.

Offshore software development voor uw organisatie

Bent u op zoek naar nearshore software development capaciteit en kennis en wilt u vrijblijvend het gesprek aangaan met een van onze client executives?

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.