Outsourcing IT via NetRom

NetRom biedt bedrijven ontwikkelcapaciteit met sectorkennis op basis van outsourcing. Onze kennis, ervaring en getrainde developers garanderen kwalitatieve en innovatieve software voor klanten in diverse branches.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Altijd getrainde IT-professionals ter beschikking

Outsourcing IT of uitbesteden van de software ontwikkeling houdt in dat bedrijven een derde partij inschakelen voor het realiseren van specifieke werkzaamheden. Groeien zonder groot risico of grote investeringen is één van de redenenen om werk uit te besteden aan een outsourcing partner.

IT-uitdagingen snel aangepakt

Elk project is uniek en heeft specifieke vereisten en kenmerken. Bedrijven die outsourcing IT overwegen hebben vaak behoefte aan verschillende expertises en technologieën als aanvulling op hun eigen resources. Naast vaardigheden en kennis zijn de prijs-kwaliteitsverhouding en het gemak van opschaling populaire redenen voor outsourcing IT. Gespecialiseerde, actuele kennis is noodzakelijk in de snel veranderende wereld van IT. Onze teams zijn volledig up- to-date met alle ontwikkelingen en technologieën en weten precies wat aansluit bij de klantvereisten. Hiermee ontvangen bedrijven de inzichten en support die nodig zijn om IT- uitdagingen snel en efficiënt te kunnen aanpakken.

Outsourcing IT & offshore software development

Om te starten met outsourcing IT bepalen we wat er nodig is, zowel op functioneel- als performance gebied. We bepalen de doelstellingen en prioriteiten voor het uitbesteden. De technology stack voor de inrichting wordt zorgvuldig samengesteld, om gebruikers optimaal te ondersteunen en 24-uurs uptime te garanderen. Door het inzetten van outsourcing IT neemt de flexibiliteit van bedrijven toe. Het risico voor een bedrijf ligt een stuk lager door het eenvoudig op- en afschalen van resources. Wij begrijpen als geen ander de bedrijfsprocessen en de vraag naar ontwikkelcapaciteit en -expertise. NetRom fungeert als flexibele schil op het gebied van outsourcing IT en offshore software development.

Outsourcing partner NetRom

Doordat bedrijven snel extra resources in kunnen zetten is het ontwikkelen en groeien van de business makkelijker. Eigen mensen hebben meer tijd om zich met deze ontwikkeling bezig te houden en de extra resources voor outsourcing IT focussen zich op de specifieke, gedefinieerde werkzaamheden. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner voor bedrijven in allerlei industrieën op het gebied van, software development & maintenance, cloud migration, Quality Assurance & software architecture. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces en uitgebreide knowledge base. Voor outsourcing IT en software development hanteren we een agile ontwikkelproces. De onderdelen van het systeem worden opgeleverd met tussenfasen, zodat we eventuele aanpassingen op het oorspronkelijke plan tijdig kunnen verwerken.

Outsourcing IT voor uw organisatie

Bent u op zoek naar outsourcing IT capaciteit en kennis en wilt u vrijblijvend het gesprek aangaan met een van onze client executives?

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.