Software development outsourcing

Wij zijn NetRom Software BV. Gedurende 20 jaar procesoptimalisatie zijn wij uitgegroeid tot hét expertisecentrum op het gebied van software-ontwikkeling. Sinds 1998 ontwikkelen wij bedrijfskritische applicaties voor Independent Software Vendors en steeds meer beursgenoteerde ondernemingen wereldwijd. Wij werken graag op basis van resultaatverplichting.

Wie we zijn

Wij zijn ruim 300 universitair geschoolde systeemarchitecten, analisten en programmeurs. Onze aandeelhouders zijn Nederlands en het management is Nederlands-Roemeens. Wij maken software waarmee u zich onderscheidt in kwaliteit. Verspil geen kostbare tijd en energie aan het schrijven van code. Leg u toe op de vragen van uw opdrachtgevers en het definiëren van de gewenste functionaliteit. Besteed het ontwerpen en bouwen uit en profiteer van onze ontwikkelexpertise en flexibiliteit. Wilt u weten wat software outsourcing u kan opleveren? Neem contact op!

Team Effort

Natuurlijk zijn onze mensen gespecialiseerd in de frameworks, platforms en methodes waarmee wij uw software goed en snel ontwikkelen. We zijn onder meer ISO 9001-gecertificeerd en bieden de volgende Microsoft Silver Competencies: Software Development, Web Development, Data Platform, Business Intelligence en Application Integration. Maar onze belangrijkste specialisatie is dat we goed samenwerken in een jarenlang geoptimaliseerd ontwikkelproces dat wij volledig afstemmen op uw wensen. Het klikt met NetRom!