NetRom Software in de pers

» Digitale transformatie is een alomtegenwoordig en permanent proces. Welke factoren bepalen je succes?
FD Transformers200, een bijlage bij het Financieele Dagblad 24 juni 2017
Interview Han in 't Veld: "In alle turbulentie zien wij succes bij organisaties die kiezen voor één constante factor: de kwaliteit van het software-ontwikkelproces."


» Testing! testing! Geautomatiseerd testen en demand-driven technologie
Tijdschrift IT Management april 2016
Continuous Integration is een interessante manier om gestalte te geven aan een vraaggestuurde IT-organisatie. Automatisch testen is een logische en direct renderende eerste stap. Mircea Negrilă laat zien hoe je begint.


» Software-ontwikkeling automatiseren - het testproces als 1e stap naar Continuous Integration
Boardroom IT, een bijlage bij Het Financieele Dagblad 9 juni 2015

Het automatiseren van software-ontwikkeling is ambitieus, maar de voordelen zijn evident: het is snel, foutloos en voorspelbaar. Han in 't Veld schetst de eerste stap: geautomatiseerd testen.» Regie over softwarekwaliteit - een goed product als resultaat van goede samenwerking
CIO Magazine #3 juli 2014

Hoe kunnen opdrachtgevers zonder IT-kennis toch succesvol software laten ontwikkelen? Niet-ingekorte versie van artikel in Boardroom IT over externe kwaliteitsbewaking. Tevens in Tijdschrift IT Management #4 september 2014.» Regie over de kwaliteit
Boardroom IT, een bijlage bij Het Financieele Dagblad 7 juni 2014

Hoe kunnen opdrachtgevers zonder technische deskundigheid toch succesvol software laten ontwikkelen? Een artikel over de betekenis van externe kwaliteitsbewaking voor een adequaat verantwoordingsproces.» NetRom Software onderscheidend door resultaatverplichting
Computable Outlook 6 juni 2014
Han in 't Veld over het verschil tussen het aanvaarden van projectverantwoordelijkheid en 'remote staffing' of 'facilitated outsourcing': het model waarin opdrachtgevers individuele ontwikkelaars blijven aansturen.


» NetRom Software verwelkomt inspecties Software Improvement Group (SIG)
Computable Outlook 6 juni 2014
Kort artikel over de standaardgarantie dat onze software voldoet aan de door SIG en TÜViT ontwikkelde Trusted Product Maintainability-eisen op het niveau van drie sterren, conform de internationale norm ISO/IEC 9126.


» De weg uit het moeras - van detachering naar projectverantwoordelijkheid
Outsource Magazine Jaarboek 2013
Onze visie op de Nederlandse IT-markt, met aandacht voor een verdienmodel waarin de optimale verdeling van detachering en projectverantwoordelijkheid op nieuwe manieren gestalte krijgt.


» Boskalis: 'Neem de tijd voor heldere afspraken'
Outsource Magazine 4/5, november 2012
Interview over de samenwerking van Boskalis met NetRom Software. "Kijk verder dan technische vaardigheden en screen ook op HR-aspecten. Zijn medewerkers betrokken bij hun werkzaamheden? Is het bedrijf betrokken bij zijn omgeving in Oost-Europa? Op dat aspect viel NetRom Software zeer positief op."


» Succesvol nearshoren: hoe doe je dat?
Computable.nl 24 september 2012
Schets van de randvoorwaarden voor succes in nearshoring, onderbouwd met een visie op de optimale verdeling van taken en verantwoordelijkheden.


» Vaarwel grauwe sluier, hallo levendig land
Excellent Business juni 2012
Verslag van een verkennende zakenreis naar Boekarest: "Met de vele barretjes, met levensgenieters gevulde terrassen en restaurants waan ik me meer in Italië dan in een voormalig communistisch land."


» Nearshoring: waarom doen wij dat nog niet?
Boardroom IT, een bijlage over Strategic Sourcing bij NRC Next 13 juni 2012
Column Han in 't Veld: "Hoe komt het toch dat verschillende opdrachtgevers in verschillende landen op hetzelfde moment ontdekken dat nearshoring een uitstekende oplossing voor verschillende vraagstukken kan zijn?"


» Innovatie vlak over de grens
Boardroom IT, een bijlage bij Het Financieele Dagblad 9 november 2011
Interview met Han in 't Veld over samenwerking in nearshoring: "Nearhoren vereist een ontwikkelproces dat volledig is afgestemd op de organisatie van de opdrachtgever."


» Betrokkenheid is toch niet te veel gevraagd?
Outsource Magazine juli-augustus 2011
Interview met Han in 't Veld over nearshoren voor middelgrote organisaties. "Een grote regieorganisatie is niet nodig, maar het neerzetten van een communicatiestructuur is van levensbelang."


» Nearshoring: meetbare meerwaarde
Excellent Business juni 2010
Interview met Han in 't Veld over twaalf jaar succesvol nearshoren vanuit Roemenië: de start, de opbouw en enkele van de belangrijkste trends in het ontwikkelen van software voor klanten in Europa, het Midden-Oosten en de VS.


» Uitbesteden IT kan ook zonder jetlag
Het Financieele Dagblad 11 januari 2007
Outsourcing van software-ontwikkeling zonder de nadelen van offshoring: nearshoring biedt meetbare kwaliteit, omdat ontwikkelproces en bedrijfscultuur beter aansluiten op de organisatie van de opdrachtgever.


» Terug van weggeweest
Automatisering Gids 2 februari 2006
Interviews met Roemeense en Nederlandse betrokkenen, onder wie Han in 't Veld van NetRom Software, over een cultuur die zich na 40 jaar afsluiting opnieuw heeft ontdekt: innovatie, ambitie en competitieve IT-dienstverlening.