NetRom Software BV is een bedrijf van Nederlandse aandeelhouders met een Nederlandse directie. De contracten en facturen vallen onder Nederlands recht. Directie en management in Roemenië zijn Nederlands en Roemeens. Uiteraard spreken al onze mensen vloeiend Engels. De onderneming is opgericht in 1998 en toont sindsdien een onafgebroken, gelijkmatige groei in omzet, resultaat en omvang. We hebben meer dan 300 ontwikkelaars in dienst.

Waarden

In de bedrijfscultuur overheersen vier kernwaarden: kwaliteit, verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en de persoonlijke aanpak. De hechte samenwerking met de klant wordt per klantorganisatie zorgvuldig ingericht en geoptimaliseerd. Wij onderscheiden ons van andere offshore- en nearshorebedrijven door passie en kwaliteit in het software-ontwikkelproces. Zie ook ons artikel Regie over de kwaliteit - goed product is resultaat van goede samenwerking.

Groei

Onze strategie is gericht op het beheerst versnellen van de huidige stabiele groei. Daarom investeren we systematisch in de toekomst. Een goed voorbeeld is de ontwikkeling van de NetRom Campus, die in 2020 de deuren zal openen.