Jan Rimmelzwaan
Service Manager IT Application Services
Ze luisteren goed, schakelen snel en houden vol tot we tevreden zijn.
Koninklijke Boskalis is wereldwijd actief op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. Dankzij jarenlange investeringen in kennismanagement heeft het bedrijf een unieke positie in termen van expertise, kwaliteit en efficiency.

Royal Boskalis Westminster is wereldwijd actief op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. Dankzij jarenlange investeringen in kennismanagement heeft het bedrijf een unieke positie in termen van expertise, kwaliteit en efficiency. Jan Rimmelzwaan, Service Manager IT Application Services: "Wij delen wereldwijd kennis met portals voor expertises als HRM, projectmanagement en vakspecialismes. NetRom Software heeft de eerste portals opgeleverd. Ze kunnen goed luisteren, snel schakelen en ze houden vol tot we echt helemaal tevreden zijn. Daar gaan we mee verder."

In Outsource Magazine verscheen een uitgebreider dubbelinterview met Rimmelzwaan en tender department manager Gertjan Griep over de samenwerking met NetRom Software. "Nearshoring vereist dat je ook naar andere aspecten kijkt, zoals HR. Zijn medewerkers betrokken bij hun werkzaamheden? Is het bedrijf betrokken bij zijn omgeving in Oost-Europa? Ook op dergelijke punten valt NetRom Software zeer positief op."

Lees het hele interview