Door het samenbrengen van de ervaring van honderden software-ontwikkelaars en het actief sturen op het delen van expertise kan onze organisatie bijna iedere opdracht aan. Zo werken we al sinds 1998. Onafhankelijk van programmeertaal, ontwikkelomgeving of methodiek is onze aanpak gericht op duidelijkheid en transparantie. We richten ons op de snelle en doeltreffende integratie van onze programmeurs in het ontwikkelteam van uw organisatie.

Flexibel en gestructureerd

De kwaliteit van onze dienstverlening is zo hoog omdat wij buitengewoon veel aandacht besteden aan de inrichting en optimalisatie van het software-ontwikkelproces. U heeft op ieder gewenst moment volledige inzage in alle relevante aspecten van ieder software-ontwikkelproject. Afstand speelt hierbij geen enkele rol. Wij waarborgen transparantie, controle en flexibiliteit gedurende het gehele proces. Alle betrokkenen hebben op ieder moment de gewenste hoeveelheid inzicht en controle.

Ontwikkelen is goed samenwerken

Naast optimale tooling is persoonlijk contact de belangrijkste en meest efficiënte vorm van informatie-uitwisseling. Roemenië is dichtbij: binnen enkele reisuren bent u ter plekke. Onze software-ontwikkelaars hebben alle aandacht voor uw wensen én de procesexpertise om ze snel te realiseren.


Maak kennis met een nearshore partner die verantwoordelijkheid neemt.