Wij bieden technologische expertise van het hoogste niveau, diepgaand inzicht in uw business logica, duidelijke regie en effectieve communicatie. Wij snijden deelprocessen trefzeker toe op uw organisatie terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft. Resultaatverplichting en garanties op budget, planning en kwaliteit zijn de logische consequenties van onze werkwijze. De klik met NetRom Software leidt heel vaak tot een uitstekende langetermijnrelatie.

Schaalgrootte: flexibele ontwikkelcapaciteit

Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om snel en eenvoudig wisselingen in uw behoefte aan ontwikkelcapaciteit en -expertise op te vangen. U kunt uw ontwikkelcapaciteit altijd op korte termijn en zonder rompslomp vergroten en verkleinen. Nearshoring met NetRom Software betekent dus dat u uiterst flexibel kunt plannen op basis van de lifecycle van uw producten en/of projecten.

Glasheldere afspraken

Onze opdrachtgevers bedienen grote groepen eindgebruikers in uiteenlopende branches. Wij zijn gewend ons snel te verplaatsen in hun positie. Wij zijn academisch opgeleid, toegewijd, klantgericht en voor het merendeel jonger dan 30 jaar. We werken door tot het af is. Daar zijn we goed in, omdat wij de meest complexe maatwerksoftware ontwikkelen op basis van glasheldere taken en afspraken. Dat proces is ons specialisme.

Ons specialisme: het software-ontwikkelproces

Natuurlijk zijn frameworks, platforms, methodes en tooling beslissend voor het eindresultaat. We hebben gedreven experts en specialisten op bijna elk denkbaar gebied: informatie-analyse, ontwerp, bouw, integratie, test, migratie, onderhoud en support. Maar wat ons onderscheidt van andere offshore- en nearshorebedrijven is onze expertise in het software-ontwikkelproces.

Uw voordeel: kwaliteit, snelheid, flexibiliteit

Wij hebben jarenlang geïnvesteerd in de kwaliteit en de transparantie van dat proces. Terwijl u te allen tijde op de door u gewenste wijze de regie in handen heeft, geven wij u graag garanties op de kwaliteit van onze software en de efficiency van onze werkwijze.