Python

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Python programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Python als eenvoudige programmeertaal voor snelle softwareontwikkeling

Python developer werkt met een programmeertaal die een focus heeft op eenvoud en leesbaarheid van de code, en daardoor een gebruiksvriendelijk karakter. De programmeertaal wordt voornamelijk gebruikt voor scripting en automatisering en werkt op alle grote besturingssystemen en platformen.

Wat doet een Python developer

Een Python developer heeft zich gespecialiseerd in deze programmeertaal. Met behulp van een framework bouwen softwareontwikkelaars nieuwe webapplicaties in Python die makkelijk aan te passen zijn. Daarnaast zorgen ze ervoor dat bestaande toepassingen goed blijven functioneren. Applicaties voor mobiele platformen ontwikkelen, zoals Android, is ook een mogelijke taak voor een Python developer. De ontwikkelsnelheid is hoog en de taal is relatief eenvoudig, waardoor bekende platforms als Uber, Instagram en Spotify gebruik maken van Python. Gebruikersinteractie en de algehele ervaring van een applicatie of toepassing ligt ten grondslag aan deze programmeertaal. Python developers worden daarom ook gevraagd bij de ontwikkelingen van onder andere machine learning en AI.

Opdrachten voor een Python developer

Met Python wordt veel geprogrammeerd: van het automatiseren van taken, game development en webapplicaties tot big data. Het grote voordeel is dat de programmeertaal voor verschillende besturingssystemen kan worden ingezet, zoals Windows, Linux en macOS. Python biedt uitgebreide frameworks voor webdevelopment, waarmee een Python developer snel een applicatie kan ontwikkelen. Kunstmatige intelligentie is een ander toepassingsgebied waar een Python developer veel wordt gevraagd. Algoritmes worden geschreven en de programmeertaal ondersteunt bij de ontwikkeling van AI modellen. Handig voor bedrijven die aan de slag willen met advanced computing, data-analyse, beeldherkenning, tekst- & dataverwerking en andere AI toepassingen.

Python developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor onze klanten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Python developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van Python toepassingen en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Python developers die we matchen met specifieke klantvereisten..

NetRom Python developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Python developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.