React

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met React programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

React als JavaScript framework voor het verwerken van dynamische data

React developer werkt met een JavaScript framework waarmee interactieve gebruikersinterfaces worden ontwikkeld, ook wel bekend als User Interface (UI). Dit zijn de elementen die de gebruikersinvoer mogelijk maken en data tonen. Facebook heeft het framework ontwikkeld en toegankelijk gemaakt.

Wat doet een React developer

React focust zich puur op de interactie en User Interface van een applicatie. Daardoor wordt React ook eerder gezien als een library dan een framework. Uit deze ‘bibliotheek’ kan een React developer kiezen welke onderdelen nodig zijn voor een applicatie en een eigen mappenstructuur bouwen. Zodoende worden features van de oplossing op maat gemaakt. Een React developer kan de User Interface elementen hergebruiken waardoor ze in andere delen van een applicatie kunnen worden geplaatst. JavaScript maakt het mogelijk om react te laten draaien op zowel een browser of app als op een server. De React developer kan de componenten die gebruikt worden op de pagina’s daardoor meteen op de server bouwen.

Opdrachten voor een React developer

Door te werken met dit framework kan een React developer een eindproduct opleveren met een verbeterde gebruikerservaring en snellere laadtijd. Apps worden ontwikkeld met bestaande en nieuwe JavaScript componenten en plug-ins. De mogelijkheden voor het toevoegen of uitbreiden van features kunnen daarom perfect worden afgestemd op de klantvereisten en behoeften van de gebruikers. Met React worden webapplicaties en websites gebouwd met een optimale gebruikerservaring. De React developer maakt gebruik van het framework voor een naadloze afhandeling van het verwerken van data in een pagina. Van applicaties voor mobile en web tot simulatie- en planningssoftware.

React developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. React developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van de oplossing en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren React developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom React developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze React developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Titel

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text.

Button

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.