Robotics Process Automation (RPA) developer

NetRom ontwikkelt innovatieve software voor partners, en zorgt voor het onderhouden ervan. Wij ondersteunen bedrijven met ontwikkelcapaciteit op basis van sectorspecifieke kennis.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Robotics Process Automation voor het automatiseren van repetitieve handelingen

Robotic Process Automation (RPA) is een technologie die met behulp van software brondata uit verschillende systemen haalt en samenbrengt. De aanleiding voor deze ontwikkeling is een veelvoud aan online systemen waarin wordt gewerkt.

Waarom Robotics Process Automation

De Robotics Process Automation developer ontwerpt RPA software die deeltaken van medewerkers kan overnemen. Dat wordt op een manier gedaan waarbij de software repetitieve, rule-based processen automatiseert. Veel industrieën hebben baat bij deze technologie: processen als administratieve werkzaamheden, financiële en IT- support werkzaamheden en backoffice taken worden geautomatiseerd, zodat medewerkers zich kunnen focussen op de klantrelatie. Door gebruik te maken van Robotics Process Automation technologie worden kosten en tijd bespaard, waardoor de kwaliteit van producten en bedrijfsresultaten verhoogd. Het uitvoeren van de repetitieve handelingen worden op continue basis en foutloos uitgevoerd.

Voordelen Robotics Process Automation

De software die ontwikkeld wordt door de Robotics Process Automation developer heeft veel voordelen ten opzichte van manuele handelingen door medewerkers. een groot voordeel is de snelheid waarbij de software werkt, en dat 24/7. Daarnaast is er een lage implementatietijd voor de Robotics Process Automation developer om de software te installeren. Andere voordelen van de Robotics Process Automation technologie zijn:
- De infrastructuur blijft bestaan, huidige IT-systemen worden niet aangepast of vervangen bij gebruik van deze technologie.
- De kwaliteit van de software is enorm hoog. De software werkt op basis van een besturingssysteem die business rules bepaalt, en is daardoor foutloos.
- Deze software beweegt mee met piekperiodes en de drukte in de markt.
- De Robotics Process Automation developer zorgt voor schaalbare software. De technologie kan snel gecombineerden hergebruikt worden voor nieuwe toepassingen.

Robotics Process Automation via NetRom

De processen die de meeste baat hebben bij RPA technologie zijn de repeterende, arbeidsintensieve handelingen die veel terugkomen. Wij brengen in kaart welke processen het beste gerobotiseerd kunnen worden, waarmee de Robotics Process Automation developer aan de slag kan. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling.

Cases met Robotics Process Automation

NetRom heeft al veel organisaties geholpen met de ontwikkeling en implementatie van Robotics Process Automation software. In onze cases leest u hoe u profiteert slimme RPA technologie voor het stroomlijnen van processen.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.