Ruby

De Ruby developer werkt met een objectgeoriënteerde en open source programmeertaal, die de nadruk legt op de eenvoud en leesbaarheid van code. Sinds de jaren 90 is de programmeertaal voor het ontwikkelen van webapplicaties flink doorontwikkeld. NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise via nearshore softwareontwikkeling. Met Ruby programming en ervaren Ruby developers en Ruby on Rails developers als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Ontwikkel responsieve applicaties met Ruby & Ruby on Rails

De Ruby developer werkt met een objectgeoriënteerde en open source programmeertaal, die de nadruk legt op de eenvoud en leesbaarheid van code. Sinds de jaren 90 is de programmeertaal voor het ontwikkelen van webapplicaties flink doorontwikkeld.

Wat doet een Ruby developer

Een Ruby developer of Ruby on rails developer wordt ingezet voor het schrijven, ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe software- en webtoepassingen. Daarnaast zijn het opstellen en beheren van API’s en het testen en verbeteren van bestaande applicaties veelvoorkomende taken van de Ruby developer. Een ervaren Ruby developer denkt mee met klanten, geeft concrete adviezen en stelt werkbare voorstellen voor. Passend bij de klantvereisten en behoeften van de eindgebruikers. De programmeertaal heeft een snelle implementatietijd en geschikt voor websites en applicaties die een lange levensduur vereisen. Daarnaast is Ruby geschikt voor meerdere besturingssystemen en kan een Ruby developer eenvoudig API’s koppelen.

Opdrachten voor een Ruby developer

Programmeren met Ruby en Ruby on Rails betekent veel functionaliteit met weinig code. Er is relatief weinig code nodig om extra features toe te voegen. Toch is het een krachtige tool waar bekende websites gebruik van maken. DigiD en Groupon werken bijvoorbeeld met Ruby. Sinds de verschijning van het framework Ruby on Rails in 2004, de doorontwikkeling van Ruby, blijven de webapplicaties met deze programmeertaal groeien. Ruby is vergelijkbaar met andere programmeertalen zoals PHP en Python. De structuur van Ruby, ook wel de syntax genoemd, is eenvoudig begrijpelijk. Vanwege de flexibiliteit bij het ontwikkelen wordt de programmeertaal veelal toegepast voor responsieve ontwerpen van websites en webapplicaties. De kennisontwikkeling is groot door de hechte community van developers.

Ruby developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. De Ruby developer en Ruby on Rails developer ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van het systeem en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy voor een intensieve begeleiding en training van de ervaren Ruby developer en Ruby on rails developer die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Ruby developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Ruby en Ruby on Rails developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.