ARCHITECTURE

Mogen wij meedenken over uw software
architecture? Contact ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.

Het ontwerpen van de juiste architectuur is belangrijk, en met de expert teams van NetRom krijgt u toegang tot een enorme knowledgebase. Laat u ons meedenken over dé perfecte basis?

Samen bouwen

Wij zijn een constructieve samenwerkingspartner, met groot verantwoordelijkheidsgevoel. We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Samen met onze experts wordt de optimale structuur van uw softwaresysteem gecreëerd. Onze gebundelde architecturale kennis, opgebouwd door hands-on ervaring met letterlijk honderden applicaties staat u ter beschikking.

Uw software development partner

Sinds de oprichting in 1999 is TeamNETROM uitgegroeid tot een sterke partner in softwareontwikkeling. Onze software development begon in Roemenië en is uitgegroeid tot een solide organisatie met meer dan 420 mensen. TeamNETROM staat klaar voor partners uit 10 verschillende landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en de VS. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. We investeren in kwaliteitsverbetering. Zelfs in tijden van grote tekorten aan gekwalificeerde IT’ers kan TeamNETROM, als partner in software development, altijd in de klantbehoefte voorzien. En dat blijkt uit de klantwaardering en langdurige samenwerkingsrelaties. Heeft u een IT-capaciteitsprobleem? Neem contact met TeamNETROM.

SA INTERNATIONAL

SAi levert RIP-software voor print- en sign-makingprogramma's voor alle productieomgevingen. Vanuit de VS, België, Brazilië, China en Japan bedienen ze 250.000 gebruikers in meer dan 50 landen. TeamNETROM ontwikkelt de nieuwe generatie producten.

SA INTERNATIONAL

GIARTE PERFORMANCE BENCHMARK 2019

We scoren hoge cijfers in de jaarlijkse Outsourcing Performance benchmark van Giarte. Het beste scoort NETROM op bekwaamheid met 90 van de 100 punten, domeinscore van 8,4 op Application Management en 93% zou NETROM aanbevelen.

LEES HIER HET PERSBERICHT