CLOUD MIGRATION

Meer weten over onze
services, contact ronald@netrom.nl
of bel +31 (0)30 782 0111.

(Cloud)migratie trajecten met bijbehorend software refactoring zijn uitermate geschikt om uit te besteden aan TeamNETROM. Raadpleeg ons track record en ontdek onze deskundigheid. We zijn uw externe expertise met 20 jaar ervaring.

Herbouw

TeamNETROM werkt dagelijks aan de herbouw van oudere software applicaties. Heeft u applicaties aan het einde van de lifecycle? Wij onderzoeken (reverse engineering) functionaliteiten en ontwerpen samen met de opdrachtgever een futureproof architectuur. Vervolgens ontwikkelen wij de software opnieuw. Veelal is de herbouw klaar in een fractie van de tijd die vroeger noodzakelijk was.

Uw software development partner

Sinds de oprichting in 1999 is TeamNETROM uitgegroeid tot een sterke partner in softwareontwikkeling. Onze software development begon in Roemenië en is uitgegroeid tot een solide organisatie met meer dan 420 mensen. TeamNETROM staat klaar voor partners uit 10 verschillende landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en de VS. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. We investeren in kwaliteitsverbetering. Zelfs in tijden van grote tekorten aan gekwalificeerde IT’ers kan TeamNETROM altijd in de klantbehoefte voorzien. En dat blijkt uit de klantwaardering en langdurige samenwerkingsrelaties. Heeft u een IT-capaciteitsprobleem? Neem contact met TeamNETROM.

GROWPROMOTER

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

GROWPROMOTER

POST CRAIOVA: 20-JARIG JUBILEUM

Dit jaar vieren we het 20-jarige NETROM jubileum en dit gaan we groots vieren tijdens onze relatiedag in oktober. Ik kan het niet laten om even terug te kijken op de afgelopen jaren…

LEES MEER OVER ONS 20-JARIG JUBILEUM