CONTINUOUS DELIVERY CONTINUOUS INTEGRATION

Meer weten over onze
services, contact ronald@netrom.nl
of bel +31 (0)30 782 0111.

Continuous Delivery en Continuous Integration zien wij als verlengstuk van agile en als enabler voor DevOps-teams. Hierdoor creëren we een basis met snellere doorlooptijd, minder handmatig werken en directe feedback.

Kwaliteit en continuïteit

Wij zijn groot fan van automatisch testen en hebben voor een groot aantal opdrachtgevers zogenaamde CICD (continuous integration – continuous delivery) systemen gebouwd. Verschillende applicaties worden door TeamNETROM ingezet voor het testen. Onder andere Jasmine, Mocha, Karma, Codeception, QUnit, Nunit, Junit, MSTest, PHPUnit, Protractor, WebDriver.IO, CasperJS, Selenium en Puppeteer. In welke mate automatisch testen en of de inzet van bovengenoemde tools relevant is, is voor elk project uniek.

Uw software development partner

Sinds de oprichting in 1999 is TeamNETROM uitgegroeid tot een sterke partner in softwareontwikkeling. Onze software development begon in Roemenië en is uitgegroeid tot een solide organisatie met meer dan 420 mensen. TeamNETROM staat klaar voor partners uit 10 verschillende landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en de VS. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. We investeren in kwaliteitsverbetering. Zelfs in tijden van grote tekorten aan gekwalificeerde IT’ers kan TeamNETROM altijd in de klantbehoefte voorzien. En dat blijkt uit de klantwaardering en langdurige samenwerkingsrelaties. Heeft u een IT-capaciteitsprobleem? Neem contact met TeamNETROM.

ULTIMO

Ultimo ondersteunt ruim 1.500 klantorganisaties in ondersteunende processen: Maintenance, Health, Fleet, Infra Asset, IT Service en Facility Management. TeamNETROM werkt mee aan de herontwikkeling van het gelijknamige product.

ULTIMO

5 REDENEN WAAROM NETROM CONCULLEGA’S OVERTREFT IN DE GIARTE IT EXPERIENCE BENCHMARK

De Giarte IT Experience Benchmark is dé graadmeter voor de zakelijke IT dienstverlening. Afgelopen jaar hebben wij de 1e plek behaald van alle IT leveranciers. Wij zien 5 redenen waarom wij als #1 softwareontwikkelaar uit dit onderzoek zijn gekomen.

LEES HIER DE REDENEN