CONTINUOUS DELIVERY CONTINUOUS INTEGRATION

Meer weten over onze
services, contact ronald@netrom.nl
of bel +31 (0)765 420 740.

Continuous Delivery en Continuous Integration zien wij als verlengstuk van agile en als enabler voor DevOps-teams. Hierdoor creëren we een basis met snellere doorlooptijd, minder handmatig werken en directe feedback.

Kwaliteit en continuïteit

Wij zijn groot fan van automatisch testen en hebben voor een groot aantal opdrachtgevers zogenaamde CICD (continuous integration – continuous delivery) systemen gebouwd. Verschillende applicaties worden door TeamNETROM ingezet voor het testen. Onder andere Jasmine, Mocha, Karma, Codeception, QUnit, Nunit, Junit, MSTest, PHPUnit, Protractor, WebDriver.IO, CasperJS, Selenium en Puppeteer. In welke mate automatisch testen en of de inzet van bovengenoemde tools relevant is, is voor elk project uniek.

Uw nearshore partner

Sinds de oprichting in 1999 is TeamNETROM uitgegroeid tot een grote nearshore partner in softwareontwikkeling. Onze software development begon in Roemenië en is uitgegroeid tot een solide organisatie met meer dan 330 mensen. TeamNETROM staat klaar voor partners uit 10 verschillende landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en de VS. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. We investeren in kwaliteitsverbetering. Zelfs in tijden van grote tekorten aan gekwalificeerde IT’ers kan TeamNETROM altijd in de klantbehoefte voorzien. En dat blijkt uit de klantwaardering en langdurige samenwerkingsrelaties. Heeft u een IT-capaciteitsprobleem? Neem contact met TeamNETROM.

ULTIMO

Ultimo ondersteunt ruim 1.500 klantorganisaties in ondersteunende processen: Maintenance, Health, Fleet, Infra Asset, IT Service en Facility Management. TeamNETROM werkt mee aan de herontwikkeling van het gelijknamige product.

ULTIMO

GIARTE PERFORMANCE BENCHMARK 2019

We scoren hoge cijfers in de jaarlijkse Outsourcing Performance benchmark van Giarte. Het beste scoort NETROM op bekwaamheid met 90 van de 100 punten, domeinscore van 8,4 op Application Management en 93% zou NETROM aanbevelen.

LEES HIER HET PERSBERICHT