QUALITY & ASSURANCE

Meer weten over onze
dienstverlening, contact ronald@netrom.nl
of bel +31 (0)30 782 0111.

Voor ons is Quality Assurance is een integraal en onlosmakelijk onderdeel van software ontwikkeling. NetRom beschikt over een QA afdeling van 85 test engineers, waarvan de meerderheid ISTQB gecertificeerd is.

Dedicated teams

Een dedicated test engineer of test team zorgt voor kwaliteitsbeleid in het softwareproces. Gebaseerd op heldere afspraken, gestructureerde communicatie en duidelijke checklists. Een vertrouwd, helder en transparant software-ontwikkelproces is van stap tot stap gegarandeerd, onafhankelijk van de gebruikte methode.

Uw software development partner

Sinds de oprichting in 1999 is TeamNETROM uitgegroeid tot een sterke partner in softwareontwikkeling. Onze software development begon in Roemenië en is uitgegroeid tot een solide organisatie met meer dan 420 mensen. TeamNETROM staat klaar voor partners uit 10 verschillende landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en de VS. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. We investeren in kwaliteitsverbetering. Zelfs in tijden van grote tekorten aan gekwalificeerde IT’ers kan TeamNETROM altijd in de klantbehoefte voorzien. En dat blijkt uit de klantwaardering en langdurige samenwerkingsrelaties. Heeft u een IT-capaciteitsprobleem? Neem contact met TeamNETROM.

BURO SCANBRIT

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

BURO SCANBRIT

WAT DOET ONS RESEARCH AND DEVELOPMENT TEAM?

R&D is cruciaal in onze organisatie en van belang voor onze opdrachtgevers. Voor één keer geen artikel van het team, maar over het team.

WAAROM BESTAAT HET R&D-TEAM UIT UITBLINKERS?