SOFTWARE DEVELOPMENT & MAINTENANCE

Denkt u aan het outsourcen van software
ontwikkeling? Contact ronald@netrom.nl
of bel +31 (0)765 420 740

Het belangrijkste wat wij doen voor onze partners; het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve software. Heeft u ontwikkelcapaciteit nodig mét sectorspecifieke kennis? Dan denken wij graag met u mee. Wij zijn uw flexibele schil van kennis en capaciteit met 20 jaar ervaring.

Software ontwikkeling

Wij bieden applicatieontwikkeling in mainstream technology stacks met kennis in veel verschillende uiteenlopende branches. TeamNETROM onderscheidt zich door transparante, volwassen ontwikkelprocessen en lange termijn relaties met onze partners. We investeren voortdurend in kwaliteitsverbetering. Dat zie je terug in onze reeks aan vaste, toonaangevende opdrachtgevers.

Onderhoud

Bij software ontwikkeling hoort preventief en correctief onderhoud. Wij leveren tweede- en derdelijns support en lossen problemen snel en adequaat op. Onze 300+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.

SA INTERNATIONAL

SAi levert RIP-software voor print- en sign-makingprogramma's voor alle productieomgevingen. Vanuit de VS, België, Brazilië, China en Japan bedienen ze 250.000 gebruikers in meer dan 50 landen. TeamNETROM ontwikkelt de nieuwe generatie producten.

SA INTERNATIONAL

VR en de toekomst van verbeelding

Chirurgie, 360°-films, een tour in de bronstijd: VR explodeert. Een verkenning van toepassingen en mogelijkheden.

LEES MEER OVER VIRTUAL REALITY