SOFTWARE DEVELOPMENT & MAINTENANCE

Denkt u aan het outsourcen van software
ontwikkeling? Contact ronald@netrom.nl
of bel +31 (0)30 782 0111.

Het belangrijkste wat wij doen voor onze partners; het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve software. Heeft u ontwikkelcapaciteit nodig mét sectorspecifieke kennis? Dan denken wij graag met u mee. Wij zijn uw flexibele schil van kennis en capaciteit met 20 jaar ervaring.

Software ontwikkeling

Wij bieden applicatieontwikkeling in mainstream technology stacks met kennis in veel verschillende uiteenlopende branches. TeamNETROM onderscheidt zich door transparante, volwassen ontwikkelprocessen en lange termijn relaties met onze partners. We investeren voortdurend in kwaliteitsverbetering. Dat zie je terug in onze reeks aan vaste, toonaangevende opdrachtgevers.

Onderhoud

Bij software ontwikkeling hoort preventief en correctief onderhoud. Wij leveren tweede- en derdelijns support en lossen problemen snel en adequaat op. Onze 400+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.

ZIGGO

Ziggo Zakelijk levert naast tv en internet ook VoIP, mobiele telefonie en vele andere zakelijke diensten. De samenwerking met honderden integratiepartners wordt ondersteund met uitgebreide online functionaliteiten. TeamNETROM helpt mee bij de ontwikkeling.

ZIGGO

NETROM HEEFT DE HOOGSTE SCORE OP APPLICATION MANAGEMENT BEHAALD

NetRom Software scoort voor het tweede jaar op een rij hoge cijfers in de jaarlijkse IT-Experience benchmark van Giarte. Met de jaarlijkse benchmarkstudie doet Giarte sinds 2002 onderzoek onder uitbesteders van IT naar hun mening over de relatie met hun IT-serviceprovider.

LEES HIER HET PERSBERICHT