Software development & maintenance via NetRom

Software development & maintenance op basis van nearshoring is onze core business. NetRom ontwikkelt en zorgt voor het onderhoud van innovatieve software. Wij zijn uw flexibele schil van kennis en capaciteit met 20 jaar ervaring.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Nearshore software development & maintenance voor optimale performance

Bedrijven in allerlei industrieën profiteren van applicatieontwikkeling in mainstream technology stacks. Onze volwassen ontwikkelprocessen en lange termijn relaties vallen op in de markt. 420 developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.

Software development in de praktijk

Innoveren met software ontwikkeling ondersteunt bedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en communicatie. NetRom heeft een uitstekende track record in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen die passen bij uw unieke bedrijfsvoering en vraagstukken. Software development begint met het doorgronden van de doelen en business. We analyseren de bottlenecks en zoeken uit waar de quick wins te behalen zijn. Onze developers gaan aan de slag met een MVP, de eerste werkende versie van de software die gebaseerd is op klantvereisten. De software wordt ontwikkeld in sprints door een developmentteam of developer met een specifieke achtergrond die we plaatsen in uw bedrijf. Samen met bedrijven uit diverse industrieën geven we richting aan hun ambitie. Met software development worden mooie resultaten behaald, zoals kostenbesparing, verhoogde kwaliteit in dienstverlening en de introductie van nieuwe diensten.

Software maintenance voor optimaal onderhoud

Bij software ontwikkeling hoort preventief en correctief onderhoud. NetRom levert tweede- en derdelijns support om ervoor te zorgen dat problemen snel en adequaat worden opgelost. Naast de ontwikkeling van premium software is het van belang dat de door ons opgeleverde maatwerkoplossing ook lang blijft werken. Om dit zo slim mogelijk te kunnen waarborgen, zorgen we voor voldoende support met een goede bereikbaarheid. Omdat de software en code volledig door ons is ontwikkeld, kunnen wij de best mogelijke service bieden. Voor, tijdens en na software development. Goede software maintenance is belangrijk om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van software te garanderen. Als u binnen uw team tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, kunnen onze developers onder andere helpen bij aanpassingen, doorontwikkelingen en nieuwe releases. Ze draaien moeiteloos mee in uw bedrijf omdat ze vertrouwd zijn met kwalitatieve onderhoudsprocessen.

Maatwerk software development & maintenance via NetRom

Maatwerk software is afgestemd op veranderende omstandigheden en daardoor flexibel en schaalbaar zijn. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner voor bedrijven in allerlei industrieën op het gebied van nearshore software development & maintenance. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces en uitgebreide knowledge base. NetRom ontwikkelt onder andere zakelijke desktop- en webapplicaties voor meerdere besturingssystemen, database applicaties, mobile oplossingen en verzorgt het technisch onderhoud van maatwerksoftware. Daarnaast kunnen onze developers verouderde systemen herbouwen en vernieuwen. Voor software development hanteren we een agile ontwikkelproces. De onderdelen van het systeem worden opgeleverd met tussenfasen, zodat we eventuele aanpassingen op het oorspronkelijke plan tijdig kunnen verwerken. Veelal richten we voor een project ook een speciaal test- en een acceptatie omgeving in. Zodoende kunt u het ontwikkelproces stap voor stap volgen.

Voordelen nearshore software development

Bedrijven met eigen, lokale software development teams vinden het vaak niet eenvoudig om een remote software development team op eenzelfde of zelfs hogere velocity te krijgen. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze 420 IT-professionals. NetRom omschrijft vijf kritische succesfactoren voor een high-performing nearshore software development team:
- Behoud van continuïteit in developers in dienst van de nearshore partner met het oog op kennisverlies
- Benutten van ervaring met kennis-specifieke verticals zoals industrieën, bedrijfskritische processen of technische capabilities
- Borging van kwaliteit in het ontwikkelen van code door de focus op non-functionals zoals maintainability, security en reliability
- Kennisoverdracht van product owner naar development team staat voorop in de aansluiting van agile processen
- Samen met onze partners hebben wij een gedeelde commitment op performance outcomes

Software development & maintenance binnen uw organisatie

Bent u op zoek naar software development capaciteit en kennis en wilt u vrijblijvend het gesprek aangaan met een van onze client executives?

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NetRom? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.