Software ontwikkeling bedrijf

Software ontwikkeling bedrijf in Nederland met softwareontwikkelaars in Roemenië. Als nearshore development partner ontwikkelen en onderhouden we specifieke oplossingen ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Premium software geprogrammeerd door software ontwikkeling bedrijf

Profiteer van de flexibele schil van kennis en capaciteit met 20 jaar ervaring voor applicatieontwikkeling in mainstream technology stacks. Onze 420 developers garanderen innovatieve premium software op basis van volwassen ontwikkelprocessen. Daarmee binden we partners voor de lange termijn.

Software ontwikkeling bedrijf voor waardevolle softwareoplossingen

Maatwerk software helpt bedrijven hun ambitie en doelen bereiken. NetRom ontwikkelt software voor ISV (Independent Software Vendors) of eindgebruikers. Wij zorgen ervoor dat de opgeleverde software is afgestemd op de klantvereisten en behoefte van de gebruiker. Het is van belang dat u voordelen behaalt uit de toepassing en inzetbaarheid van maatwerk software ontworpen door een kundig software ontwikkeling bedrijf. De software moet voldoen aan kwaliteitseisen en een hoge mate van gebruiksgemak hebben, zodat het beheersbaar is voor de gebruiker. Daarnaast is het belangrijk dat de geprogrammeerde software veilig is, waarde toevoegt en functioneel geschreven door ervaren developers. Wij ontwikkelen software die gericht is op het succes van uw bedrijf. Als specialistisch software ontwikkeling bedrijf zijn we op de hoogte van alles wat komt kijken bij goed werkende software op elk device en in aansluiting op bestaande software.

Maatwerk software via software ontwikkeling bedrijf

Bedrijfsdoelstellingen gericht op software lopen uiteen van grip op kosten, een betere efficiency, klanten sneller bedienen, meer productie en tijdig groeikansen signaleren. Dankzij maatwerk software kan NetRom precies de functionaliteit ontwikkelen die aansluiten op de doelen van een bedrijf, ongeacht de industrie. Als een specialistisch software ontwikkeling bedrijf helpen wij ondernemers bij het selecteren van de juiste technologie, ontwikkelen en onderhouden van premium software en de plaatsing van complete development teams of individuele developers op basis van nearshoring. Wij onderscheiden onszelf in de markt door het ontwikkelen van software op maat en het strategisch inzetten hiervan, zodat deze naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen. Door onze agile aanpak kunnen wij maximaal inspelen op veranderingen en bent u goed op de hoogte van het ontwikkelproces.

Werkwijze software ontwikkeling NetRom

Bedrijven die interesse hebben in maatwerk software ontwikkeling starten met een kennismaking met een van onze cliënt executives (link naar schedule a meeting). Na een positieve match in de aansluiting van onze propositie wordt een eerste scope van de samenwerking uitgewerkt en start het uitwisselen van technische informatie. Deze informatie biedt de juiste aanknopingspunten voor onze softwareontwikkelaars in Roemenië om verder kennis te maken met uw technische mensen. Omdat wij werken op basis van nearshoring geldt een bezoek aan Roemenië als een sterke basis van partnership. Samenwerkingen zijn op basis van langlopende time & material contracten maar, Fixed Price Fixed Data is ook mogelijk. We gaan aan de slag met een Proof of Concept (POC) sprint (of sprints) die automatisch doorloopt in een langdurige samenwerking. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner voor bedrijven in allerlei industrieën op het gebied van nearshore software ontwikkeling. Wij onderscheiden ons als software ontwikkeling bedrijf door een transparant ontwikkelproces en uitgebreide knowledge base.

Voordelen nearshore software development

Bedrijven met eigen, lokale software development teams vinden het vaak niet eenvoudig om een remote software development team op eenzelfde of zelfs hogere velocity te krijgen. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 400 IT-professionals. NetRom omschrijft vijf kritische succesfactoren voor een high-performing nearshore software development team:
- Behoud van continuïteit in developers in dienst van de nearshore partner met het oog op kennisverlies
- Benutten van ervaring met kennis-specifieke verticals zoals industrieën, bedrijfskritische processen of technische capabilities
- Borging van kwaliteit in het ontwikkelen van code door de focus op non-functionals zoals maintainability, security en reliability
- Kennisoverdracht van product owner naar development team staat voorop in de aansluiting van agile processen
- Samen met onze partners hebben wij een gedeelde commitment op performance outcomes

Software ontwikkeling binnen uw organisatie

Bent u op zoek naar software development capaciteit en kennis en wilt u vrijblijvend het gesprek aangaan met een van onze client executives?

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.