Kennismanagement en documentbeheer

Per software-ontwikkelproject optimaliseren wij het delen en toepassen van relevante kennis en documentatie. Daarom gebruiken onze programmeurs verschillende omgevingen voor verschillende ontwikkelprojecten.

Open source

We zijn enthousiast over MediaWiki, een open-source wiki. Je slaat er snel en veilig informatie in op, maar voert ook makkelijk gesprekken. Alle relevante expertise voor een project staat snel in een veilige, goed doorzoekbare en overzichtelijke repository. Het aanbod aan open source–wiki´s is over het algemeen van prima kwaliteit en het aantal functionaliteiten blijft groeien. We zetten regelmatig nieuwe open source-wiki´s in en adviseren u graag over de juiste omgeving voor uw project.

Sharepoint

Net als MediaWiki en veel open source-wiki's is ook Microsofts Sharepoint betrouwbaar en laagdrempelig. Microsoft SharePoint Products and Technologies is een platform voor het opzetten van websites voor online procesmanagement, samenwerking en het uitwisselen van allerlei soorten bestanden en documenten. Deze in libraries opgeslagen objecten zijn goed te verrijken met metadata en het versiebeheer van de documenten is goed geregeld. Met functionaliteiten als fora, enquêtes, taken, agenda’s, wiki's en blogs is Sharepoint een hulpmiddel waarmee wij deelprocessen in de meest uiteenlopende software-ontwikkelprojecten effectief ondersteunen.

Maak kennis met een software outsourcing partner die verantwoordelijkheid neemt.