Telecom

Telecom software development is een service voor providers die technologische uitdagingen ervaren door een snel veranderende branche, waarin continue optimalisatie en verbetering nodig zijn. NetRom development teams ontwikkelen effectieve oplossingen op basis van de gewenste functionaliteit, ondersteunend aan de bedrijfsprocessen.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Telecom software development met de nieuwste technologieën

Met behulp van telecom software development kunnen organisaties in de branche onder andere de beschikbaarheid van diensten vergroten, klantbetrokkenheid stimuleren en financiële overhead significant verminderen.

Waarom telecom software development

Organisaties in de telecombranche veranderen geleidelijk in digitale dienstverleners met een totaalaanbod passend bij de huidige vraag uit de markt. NetRom heeft de technologische expertise om ze te helpen bij deze transitie. De services op het gebied van telecom softwareontwikkeling zijn toegespitst op de klantvereisten en worden gecreëerd met slimme web-based oplossingen. Daarin werken we samen. Zo kunnen we de interne platforms en processen verder helpen digitaliseren en softwaregestuurde netwerkdiensten verbeteren. Hiermee ontstaan nieuwe bedrijfsmodellen die telecomproviders in staat stelt om voor te lopen op de concurrentie. Met de implementatie van custom software versnelt niet alleen de digitale transformatie, ook worden nieuwe inkomstenstromen gegenereerd.

Futureproof telecom softwareontwikkeling

Telecom software development is continu in ontwikkeling. De nieuwste technologieën stimuleren innovatie en zorgen voor een toekomstbestendig aanbod bij telecomproviders. Operationele prestaties verbeteren en het portfolio wordt uitgebreid met nieuwe producten en diensten, passend bij de wensen van de eindgebruikers. Op deze manier wordt effectief bijgedragen aan een nieuwe generatie telecommunicatiediensten. De migratie of optimalisatie naar een web-based oplossing geeft telecomproviders de ruimte om verder te groeien zonder concessies. NetRom kent een uitgebreide service in technology stacks van verschillende programmeertalen en ervaren software ontwikkelaars voor de uitvoering van telecom software development. Van idee tot ontwikkeling en optimalisatie.

Telecom software development via NetRom

NetRom onderstreept de waarde van het toepassen van de nieuwste technologieën en verdere digitalisering om concurrenten in de branche voor te blijven. Voor het opvangen van tijdelijk extra ontwikkelcapaciteit en -expertise zorgt NetRom voor ervaren software developers met kennis van de branche. De teams hebben diepgaande kennis van oplossingen zoals Advanced Push System, Lines of Business, Managed Service Provider en SIP Management. Wij zorgen met onze eigen NETROM Academy en trainingen voor ervaren developers. Speciaal voor de ontwikkeling van cloudplatforms die diverse programmeertalen en API's ondersteunen en passen bij de specifieke klantvereisten.

Cases uit de telecomindustrie

NetRom heeft ruime ervaring met diverse softwareprocessen bij verschillende service- en telecomproviders. In onze cases leest u hoe we de behoefte aan ontwikkelcapaciteit en -expertise opvangen voor onze opdrachtgevers binnen de telecomindustrie.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

De whitepaper gaat over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Lees hier de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.