Traffic & logistics

Transportation & logistics software development speelt in op de multimodale mobiliteit die steeds toegankelijker wordt en een naadloze integratie met bestaande systemen eist. Bij NetRom zien we mobility-as-a-service als een belangrijke ontwikkeling die vraagt om de toepassing van de nieuwste technologie en kennis in software.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Transportation & logistics software development voor het optimaliseren van bedrijfsprestaties

De transport en logistiek branche werkt hard aan het verbeteren van kwaliteit en efficiency. Onze software oplossingen dragen bij aan het optimaliseren van deze processen.

Transportation & logistics software development in de praktijk

Van fleet management en ordermanagement tot versnelling van de supply chain en een excellente klantbeleving. Onze specialistische diensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten en zorgen voor op maat gemaakte, bedrijfsgerichte oplossingen. We helpen onze klanten tijd en geld te besparen en hun bedrijfsprocessen effectief in te richten. Zo ontwikkelen we schaalbare logistieke mobile apps met functionaliteit op maat en een gebruiksvriendelijke interface. Maar ook logistieke web applicaties, management software, tracking software, transport beheersystemen en fleet management software. De ontwikkeling van logistieke software is een belangrijk middel voor voorraadbeheer en een soepele supply chain voor onze klanten.

Software ontwikkeling voor de transport en logistiek branche

Bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte logistieke software voor een specifiek proces of meerdere processen, hebben baat bij transportation & logistics software development via NetRom. We werken samen met onze klanten aan de integratie en optimalisatie van de gewenste functies en leveren tools, platforms en oplossingen voor het analyseren van data uit processen. Transportzaken in de maritieme sector zijn hier een voorbeeld van. Daarnaast kunnen klanten de communicatie stroomlijnen, de verzending en levering controleren en bewaken en de volledige supply chain beheren. Andere voordelen van transportation & logistics software development zijn:
- Realtime tracking en voorraadbeheer
- Processen en systemen automatiseren
- Optimaliseren van de routeplanning
- Lokaliseren en volgen van goederen
- Verbeteren van de klantenservice

Transportation & logistics software development via NetRom

Welke oplossingen u ook nodig heeft, of het nu gaat om apps of een content management systeem, wij helpen u de efficiëntie te verbeteren en de tracking en verzending van goederen te optimaliseren. NetRom heeft aantoonbare ervaring in fleet management, fulfilment, parking, track and trace, GIS en andere domeinen. Kennis over telematica, ANPR, ADAS, ITS en het koppelen van de diverse systemen zijn beschikbaar. Wij bieden volledige productondersteuning en geven u de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Waarmee u de gebruikerservaring optimaliseert. Door onze kennis, ervaring en capaciteit garanderen wij premium software voor iedere branche. Dat start met een eerste kennismaking met een van onze client executives. Na een positieve match in de aansluiting van onze propositie definiëren we een eerste scope en start het uitwisselen van technische informatie.

Cases met Transportation & logistics software

NetRom heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software voor bedrijven in de transport en logistiek branche. In onze cases leest u hoe ons brede portfolio van diensten, oplossingen en technologieën u in staat stelt om innovatie te stimuleren.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.