Xamarin developer

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Xamarin programming en ervaren developers als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Xamarin: mobiele appontwikkeling voor alle besturingssystemen

De Xamarin developer werkt met een ontwikkelplatform dat het mogelijk maakt om in de programmeertaal C# native apps te ontwikkelen voor iOS, Android, Mac en Windows. Met name de intuïtieve User Interface en laadsnelheid worden geprezen.

Wat doet een Xamarin developer

Met dit specifieke platform is een Xamarin developer in staat om in C# applicaties te ontwikkelen voor meerdere besturingssystemen. Xamarin bestaat uit drie bibliotheken waar de Xamarin developer elementen kan halen voor het ontwerpen van de apps. De code wordt eenmalig geschreven en kan daarna worden toegepast voor onder andere iOS, Android en Windows. dankzij de kracht van C# en het .NET framework, waar C# onderdeel van uitmaakt. Developers ontwikkelen hiermee responsieve, gebruiksvriendelijke en crossplatform applicaties. Met open source software wordt veel tijd bespaard en daarmee het werk van de softwareontwikkelaar een stuk prettiger en eenvoudiger.

Opdrachten voor een Xamarin developer

Sinds Xamarin is overgenomen door Microsoft en de software open source is geworden, zijn ook de mogelijkheden gegroeid. Xamarin developers ontwikkelen apps voor meerdere besturingssystemen op basis van de klantvereisten en behoeften van de eindgebruikers. Alles wordt zorgvuldig getest en geoptimaliseerd. Vooraf wordt de benodigde techniek, tijdsduur van het project, aantal developers en de vorm van de samenwerking besproken. Om zo de gebruikers van de app een naadloze digitale ervaring te bieden. Daarnaast gaan Xamarin en Continuous Integration en Continuous Delivery goed samen. Met deze combinatie kunnen testversies van de app automatisch worden gebouwd en uitgerold.

Xamarin developer via NetRom

In meer dan 20 jaar heeft NetRom zich ontwikkeld tot een onderscheidende partner op het gebied van softwareontwikkeling. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Xamarin developers ondersteunen bedrijven bij het (door)ontwikkelen en testen van native apps voor meerdere besturingssystemen. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Xamarin developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Xamarin developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Xamarin developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.