17 maart 2020

NETROM IN CONTROL: COVID-19

Vanwege de situatie omtrent het coronavirus willen we u informeren over de maatregelen die we hebben genomen om de continuïteit van de NetRom bedrijfsvoering te garanderen. Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop.

Allereerst willen we u verzekeren dat we volledig operationeel zijn. TeamNETROM is volledig toegerust om de voortgang en kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Onze opdrachtgevers zullen geen hinder ervaren als gevolg van COVID-19.

Wat belangrijk is voor u om te weten:


• De meeste werknemers werken nu vanuit huis, zowel in Nederland als in Roemenië. Op afstand werken maakt deel uit van onze standaardprocessen en cultuur. We beschikken over de nodige tools en beveiligingssystemen om remote te werken op een professionele en veilige manier.

• In navolging van het advies van de RIVM en WHO hebben alle medewerkers instructies gekregen over hoe ze het oplopen van het virus kunnen verminderen en wat ze moeten doen als ze in contact komen met een besmet persoon óf zelf besmet raken.


• We hebben alle zakenreizen en events geannuleerd. Alle meetings worden omgezet naar conference calls of video meetings, in ieder geval tot 28 april. We gebruiken onder andere Teams, Zoom en Skype.

Wij zijn per mail en telefoon goed bereikbaar!

We waren goed voorbereid op een dergelijke situatie als dit, waardoor we snel konden handelen. Mocht u vragen hebben of onduidelijkheden ervaren, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

netrom@netrom.nl
+31 (0)76 542 0740

Heeft u vragen? Contacteer
mij via ronald@netrom.nl
of bel naar+31 (0)30 782 0111.