02 april 2020

THANK YOU FROM THE FUTURE

Op 8 maart vieren we in Roemenië "Vrouwendag". Een dag waarop we allemaal onze moeders, grootmoeders, dochters en zusters koesteren, degenen die voor ons hebben gezorgd en ons hun liefde en steun hebben gegeven. Afgelopen 8 maart hebben we extra speciaal gemaakt.

Tegen wie zeggen we "Bedankt"?

We hebben onze collega's uitgedaagd om terug te denken aan hun schooljaren. Welke vrouwelijke docent is voor hen speciaal? Speciaal voor ieder van hen die de ontwikkeling als professional, maar vooral als mens heeft beïnvloed.

Onze kleine verbeeldingsoefening werd werkelijkheid, de campagne "Thank you.. from the Future!" was geboren. Een campagne waarmee we onze collega's hebben uitgenodigd om hun aandacht te richten op een speciale vrouwelijke docent die hen lesgaf en heeft geïnspireerd. Voor dit alles zijn we hen ons respect verschuldigd. Vandaar dat we juist deze vrouwen een mooi boeket bloemen willen geven, een herinnering, een bedankje ... uit de toekomst! Tegen wie en hoe hebben we "dankjewel!" gezegd?

Voor de "oh la la la la Franse docent"

"Bij het lezen van de e-mail over deze campagne kwamen alle lesjaren van u in beeld. Ik voelde direct veel dankbaarheid, respect en waardering voor hoe u ons destijds het plezier voor een vreemde taal bracht. Het verlangen om te dromen en dan het land te ontdekken, evenals de ambitie om door u gewaardeerd te worden. Hoewel ik de Franse taal tijdens mijn werk niet gebruik, kan ik zeggen dat ik uw lessen altijd erg serieus heb genomen. Ik kan nog veel meer zeggen, maar ik eindig met een bekentenis. Voor het geval dat u het afvroeg; ik was degene die op het bord kronkelde in de rechterbovenhoek, “Aujourd’hui, c’est le 2 Mars 2020”.

En ter ere van die herinnering.. Je vous suis sincèrement reconnaissante pour toutes ces choses et tant d’autres encore. Je vous souhaite mes meilleurs voeux! Merci beaucoup, madame la professeure!"

Voor de “out-of-the-box Engelse docent"

"Bij het lezen van de e-mail kwam er meteen een leraar in me op, die ons en vele anderen van mijn generatie heeft opgeleid. Ons heeft geholpen om als geen ander te ontwikkelen. Door de buitenschoolse activiteiten die ze in de loop der jaren heeft gedaan én door de non-conformistische manier waarop ze lesgaf in de Engelse taal (en nog steeds doet). Ze heeft ons, haar studenten, geholpen om "out of the box" te denken en geprobeerd ons steeds verder te pushen. Ik zou een heel betoog kunnen schrijven over hoeveel ze heeft gedaan en nog steeds doet voor talloze studenten, maar ik ga alleen zeggen dat ze niet alleen een leraar is, maar een échte leraar die zich voortdurend inzet voor de persoonlijke ontwikkeling van haar studenten. Voor al uw activiteiten verras en bedank ik u graag! "

Voor de "super docent wiskunde"

"Ik herinner mij niet veel dingen uit '97 -'98, maar wél de uren die ik heb besteed aan het oplossen van wiskundige problemen en de manier waarop je de oplossingen uitlegde. De thee en koffie die u zat te drinken terwijl we worstelden om de problemen op te lossen. Ik heb het tot in detail onthouden, zelfs met plezier. En als ik ze mij nu nog steeds met plezier herinner, betekent dit dat u uw onderwijsdoel hebt bereikt, namelijk om mij te helpen mijn talent, bekwaamheid, interesse en potentieel te ontdekken. En daarvoor dank ik u! "

Onze collega's vertelden het verhaal in hun eigen stijl en hielpen ons met de laatste details. Dankzij deze campagne hebben we veel mensen blij gemaakt. De docenten hebben een prachtig boeket bloemen gekregen samen met een kaart waarin we onze dankbaarheid hebben geuit. Voor de mens en professional die zij hebben gevormd, want zij zijn vandaag de belangrijkste leden van ons team.

Voor een "geweldige docent informatica"

    "In mijn geval is de passie voor informatica te danken aan u, evenals de vorming van een solide basis in programmeren sinds de middelbare school. De eerste stappen op basis waarvan ik mijn studie en mijn carrière heb opgebouwd. U bent een voorbeeld voor mij! "

    Het moeilijke deel van deze campagne was het organiseren van deze reünie zonder de verrassing te onthullen. Als we afgaan op de foto's hebben we het goed aangepakt!

Meer weten over onze campagnes?
Contact ronald@netrom.nl
of bel naar+31 (0)30 782 0111.