Business Intelligence

De Business Intelligence (BI) developer biedt een enorme meerwaarde voor organisaties die bedrijfsprocessen reeds hebben gedigitaliseerd en geautomatiseerd. De data die hiermee wordt opgevangen kan met BI worden omgezet naar kennis, voor het benutten van relevante informatie. De Business Intelligence developer bij NetRom is deskundig en getraind om BI-toepassingen te ontwerpen om informatie van bedrijfsprocessen te verzamelen en analyseren.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Business Intelligence software voor prestatieverbetering

De Business Intelligence (BI) developer biedt een enorme meerwaarde voor organisaties die bedrijfsprocessen reeds hebben gedigitaliseerd en geautomatiseerd. De data die hiermee wordt opgevangen kan met BI worden omgezet naar kennis, voor het benutten van relevante informatie. De Business Intelligence developer bij NetRom is deskundig en getraind om BI-toepassingen te ontwerpen om informatie van bedrijfsprocessen te verzamelen en analyseren.

Waarom Business Intelligence software

Business Intelligence ondersteunt bedrijven bij operationele en strategische beslissingen. BI werkt met de in en rondom de organisatie aanwezige kennis. Complexe vraagstukken worden versimpeld door bedrijfsprocessen vast te leggen in een gebruiksvriendelijk dashboard. Daarmee krijgen bedrijven inzicht in de samenhang tussen productie, logistiek en finance. De Business Intelligence developer adviseert, ontwerpt en implementeert BI-toepassingen die het verzamelen, analyseren en inzichtelijk maken van big data mogelijk maakt. De klantvereisten en bedrijfsdoelstellingen vormen de basis voor de software die wordt gebouwd. Met het resultaat dat BI ruwe data kan omzetten in kennis.

Voordelen BI developer voor organisaties

BI wordt ingezet als een instrument om informatie helder te krijgen. Het ondersteunt bedrijven bij verschillende soorten beslissingen, bijvoorbeeld logistieke en financiële processen of HR-processen. Met de output kan een referentiekader worden afgegeven voor prestaties en concurrentie. Bedrijven die veel data verwerken hebben baat bij een Business Intelligence developer die de technologie begrijpt en een vertaalslag kan maken van de klantvereisten. Antwoord op vragen als de status van KPI’s of het verhogen van zijn efficiency zijn te vinden in data. BI maakt dit inzichtelijk. De Business Intelligence developer streeft bij het ontwerp naar complete, diepgaande en gestroomlijnde analyses van de data. Er kan een losstaande BI-tool worden ontworpen of een integratie met bestaande systemen.

Business Intelligence developer via NetRom

Bedrijfsinformatie wordt met gebruik van Business Intelligence tools op een interactieve manier gevisualiseerd. Met goed ingerichte dashboards kunt u overzicht houden en focussen op de belangrijkste data. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling, waardoor wij een NetRom team kunnen samenstellen met onder meer een Business Intelligence developer die het beste past bij uw bedrijf.

Cases met Business Intelligence software

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij de implementatie van BI-tools. In onze cases leest u hoe u profiteert van Business Intelligence software om big data inzichtelijk te maken, waardoor beslissingsondersteunende informatie vrijkomt.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

Doe de test!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.