Docker

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Docker programming en developers als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Containertechnologie via Docker: packaging van applicaties

Docker is in 2013 beschikbaar gemaakt en de afgelopen jaren uitgegroeid tot de belangrijkste standaard in zogenoemde containertechnologie: een nieuwe manier om software in te pakken en uit te rollen. De Docker developer werkt met een systeemonafhankelijk platform en daarom volledig cross-platform inzetbaar.

Wat doet een Docker developer

Docker is een open framework voor het ontwikkelen van applicaties, speciaal ontworpen voor DevOps en software ontwikkelaars. Een Docker developer kan eenvoudig applicaties ontwikkelen, verpakken, verzenden en uitvoeren als zelfvoorzienende containers. Een container is een verpakkingsformaat voor alle codes en afhankelijkheden van een applicatie. Het grote voordeel van het gebruik van containers is dat alles wat benodigd is om de applicatie te draaien in de container zit. Als een container werkt op de laptop van een Docker developer, kan deze ook draaien op de productieserver. Hiermee worden de manuele installatie van systemen geëlimineerd en menselijke fouten verdwijnen volledig.

Opdrachten voor een Docker developer

De Docker developer verfijnt de code tot alles volledig naar wens is en slaat dit op in een container. Elk systeem of applicatie kan meteen vanuit de container worden gestart, gestopt en vermenigvuldigd. Alleen datgene wat de toepassing nodig heeft om te functioneren wordt in de container gezet. Het werkt volledig autonoom en biedt de Docker developer de tijd en ruimte om zich te focussen op de broncode. Docker applicaties zijn schaalbaar, migraties en updates zijn eenvoudiger uit te voeren en de Docker developer werkt binnen een enkele omgeving om de applicatie te ontwikkelen. Met Docker kunnen meerdere applicaties worden uitgevoerd op dezelfde hardware en de installatie op een server is een stuk eenvoudiger.

Docker developer via NetRom

Al meer dan 20 jaar ondersteunt NetRom bedrijven met innovatieve softwareontwikkeling. Met behulp van nearshoring worden technologische en sectorspecifieke expertises gericht ingezet voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Docker developers ondersteunen bedrijven in allerlei branches bij het ontwikkelen van webapplicaties en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. NetRom heeft een eigen academy ontwikkeld waar softwareontwikkelaars intensieve begeleiding en training ontvangen. Docker developers worden opgeleid op basis van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo kunnen we onze developers matchen op specifieke klantvereisten.

NetRom Docker developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Docker developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.