Maatwerk document management software (DMS)

Met maatwerk document management software kunnen bedrijven documenten digitaliseren, structureren en beheren. De software ondersteunt de bedrijfsprocessen en zorgt voor een grote efficiëntieslag.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Maatwerk document management software voor document beheer

De software ondersteunt de bedrijfsprocessen en zorgt voor een grote efficiëntieslag. Elk bedrijf waar gegevens en documentbeheer nodig zijn voor het uitvoeren van de dagelijkse bedrijfsprocessen, kan met de functionaliteiten van DMS tijd en kosten besparen. Met een breed scala aan in-house kennis en ervaring levert NetRom maatwerk document management software.

Waarom document management software

DMS biedt mogelijkheden voor het beheer van veel type documenten. Met behulp van maatwerk zijn er tal van functionaliteiten mogelijk. Bedrijven hebben de mogelijkheid om e-mailarchivering, factuurverwerking en contract- en dossierbeheer efficiënter in te richten. Maatwerk document management software waarschuwt tijdig bij het verlopen van certificaten en contracten, versnelt het zoekproces en zorgt voor een veilige opslag van alle gegevens. Door het automatiseren van taken worden medewerkers vrijgemaakt om zich te kunnen richten op andere werkzaamheden. Door het opslaan van documenten, herkent, scant en rubriceert de software het bestand, zodat het altijd eenvoudig is terug te vinden.

Voordelen DMS voor organisaties

Met document management software komen alle projecten en documentstromen samen in één omgeving. De software wordt ingericht aan de hand van de benodigde functionaliteiten. Zo is het mogelijk om automatisch dossiernummers te genereren en het sturen van notificaties wanneer een gebruiker wijzigingen heeft aangebracht in een document. Door slimme koppelingen met bestaande systemen als Office 365, sluit de software perfect aan op de applicaties. De voordelen van DMS zijn onder meer:
- Krijg grip op data door het beheren en structureren van informatiestromen
- Alle documenten staan in dezelfde database en realtime beschikbaar
- Alle gegevens in de DMS zijn beveiligd en alleen toegankelijk voor bevoegden
- Samenwerken aan documenten gaat sneller en wordt vereenvoudigd

Maatwerk document management software via NetRom

NetRom ontwikkelt online software voor digitaal scannen, archiveren en het ter beschikking stellen van de informatie ten behoeve van efficiënt documentbeheer. Onze maatwerk document management software. Hiermee kunnen we realiseren dat processen beter gecontroleerd, zichtbaarder, veiliger en effectiever worden voor bedrijven. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling en plaatsen developers die het beste bij uw bedrijf passen.

Cases met document management software

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij het ontwerpen en implementeren van maatwerk document management software. In onze cases leest u hoe u de kwaliteit en doeltreffendheid van uw organisatie verhoogt door het invoeren van overzichtelijke processen aan de hand van DMS.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.