Ember.js

Ember.js developer werkt met een zogeheten MVC (Model View Controller) JavaScript framework dat wordt toegepast in de ontwikkeling van grote webapplicaties. Het framework bezit tools waarmee de app de focus is en niet de code. NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Ember.js programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Creëer dynamische en grootschalige webapplicaties met Ember.js

Ember.js developer werkt met een zogeheten MVC (Model View Controller) JavaScript framework dat wordt toegepast in de ontwikkeling van grote webapplicaties. Het framework bezit tools waarmee de app de focus is en niet de code. NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Ember.js programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Wat doet een Ember.js developer

De Ember.js developer heeft een krachtig framework in handen met een stabiele codebase en een fundament van moderne webtechnieken. Volgens MVC zijn software applicaties verdeeld in verschillende modules. Elke module bestaat weer uit drie elementen: een model, een view en een controller. Het framework stelt de Ember.js developer in staat om code te schrijven op basis van templates die automatisch worden bijgewerkt. De conventionele appstructuur biedt een goede ondersteuning bij de groei en doorontwikkeling van de app. Met name single-page webapplicaties die dynamisch en interactief zijn, worden ontwikkeld met Ember.js. Als de data staat, volgt er automatisch een optimale weergave aan de voorkant. De User Interface (UI) is altijd up-to-date door de slimme Ember data.

Opdrachten voor een Ember.js developer

Ember.js is bekend als gelijke van Angular, React en Backbone — een framework voor het web, met name voor het maken van SPA’s (single page apps). Het is echter ook mogelijk om desktop applicaties te ontwikkelen, waarvan Apple Music één van de bekende voorbeelden is. Daarnaast is het ook mogelijk om met Ember.js mobiele applicaties te ontwikkelen. Ember draait in de browser, waardoor acties zoals muisklikken en scrollen worden opgemerkt en verwerkt. Ember.js zorgt voor het verzenden en ontvangen van de juiste data van en naar de API server. Met deze informatie wordt de webapplicatie doorontwikkeld en verbeterd. De Ember.js developer bouwt zo complexe web- en mobile front-end applicaties.

Ember.js developer via NetRom

Al meer dan 20 jaar ondersteunt NetRom bedrijven met innovatieve softwareontwikkeling. Met behulp van nearshoring worden technologische en sectorspecifieke expertises gericht ingezet voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Ember.js developers ondersteunen bedrijven in allerlei branches bij het ontwikkelen van webapplicaties en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. NetRom heeft een eigen academy ontwikkeld waar softwareontwikkelaars intensieve begeleiding en training ontvangen. De Ember.js developer wordt opgeleid op basis van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo kunnen we onze developers matchen op specifieke klantvereisten.

NetRom Ember.js developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Ember.js developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.