Image Recognition Software

NetRom past Image Recognition Software toe voor intelligente applicaties waar onder andere bedrijven in de productie- en maakindustrie gebruik van maken.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Image Recognition Software (AI beeldherkenning) voor business toepassingen

Met Image Recognition Software kunnen applicaties afbeeldingen en video's begrijpen. Met deze software zijn afbeeldingen de input en zorgt een computer vision-algoritme voor de output. Andere toepassingen van Image Recognition Software zijn beeldherstel en objectherkenning.

Waarom Image Recognition Software

Image Recognition Software valt binnen de categorie machine learning, wat weer een vorm is van kunstmatige intelligentie (AI). Met als doel het bouwen van systemen die van verwerkte data kunnen leren of data gebruiken om beter te presteren. Image Recognition Software kan multifunctioneel worden ingezet en maakt het herkennen van verschillende soorten afbeeldingen en objecten mogelijk. NetRom developers werken ook met Image Recognition Software die wordt ingezet met een specifieke focus. Voorbeelden hiervan zijn logodetectie en objectdetectie voor verschillende industrieën. De software wordt toegepast voor bijvoorbeeld kwaliteitscontroles, beveiligingstoepassingen en project monitoring.

Voordelen Image Recognition Software

Op basis van de klantvereisten wordt passende Image Recognition Software toegevoegd aan de business toepassingen en applicaties. Het is mogelijk om zowel afbeeldingen als video’s te verwerken. Die data wordt direct gebruikt voor de wenselijke output. Algoritmes analyseren de pixels en patronen op continue basis, waardoor het algoritme uiteindelijk afbeeldingen gaat herkennen. Zonder technieken als Image Recognition Software lopen bedrijven in bepaalde industrieën waardevolle data mis of blijven gegevens onbruikbaar. Veel applicaties en diensten hebben tegenwoordig een stukje beeldherkenning in zich. Zo bestaat er een app waarbij een schilderij, kunstwerk of beeld wordt gescand. Direct ontvangt de gebruiker informatie in de vorm van tekst of audio. Of in-store ervaringen waarbij kledingwinkels een gepersonaliseerde outfit voor de klant kan presenteren.

Image Recognition Software via NetRom

In alle industrieën wordt AI-beeldtechnologie steeds belangrijker. De toepassingen van Image Recognition Software bieden economische waarde in sectoren zoals Healthcare, E-commerce, Agri, Finance, Printing en nog veel meer. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling.

Cases met Image Recognition Software

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij de implementatie van Image Recognition Software. In onze cases leest u hoe u profiteert van beeldherkenning in uw software en welke applicaties wij hebben gerealiseerd op basis van Image Recognition Software.

Technology Experience

Hebben wij een technologische match? Voor vrijwel alle besturingssystemen, ontwikkelmethode of programmeertaal hebben wij de kennis in huis! Bekijk onze lijst met technology stacks!

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals.

Bekijk de lijst

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.