iOS

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling. Met iOS programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Zet iOS in bij de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke apps

iOS developer werkt met een besturingssysteem dat speciaal werd ontwikkeld voor de iPhone. De naam is samengesteld uit het begrip operating system en de i staat voor het type product, waarvan de bekendste de iPhone en iPad zijn. Met deze technologie worden iOS apps ontwikkeld.

Wat doet een iOS developer

Een iOS of Apple developer ontwikkeld onder andere native apps. Bedrijven die een nieuwe app willen introduceren voor een product van Apple zijn op zoek naar iOS developers. Softwareontwikkelaars die zich hebben gespecialiseerd in iOS zorgen dat de nieuwste features worden geïmplementeerd, veranderingen in het design zichtbaar zijn en eventuele bugs in de software direct worden aangepakt. Het ontwikkelen van de software op basis van iOS gaat hand in hand met testen voor een optimaal eindproduct. Bedrijven die ervoor kiezen om een iOS app op maat te laten maken profiteren van de exclusiviteit en mogelijkheden van Apple. App-ontwikkelaars worden door Apple streng gecontroleerd om zo tot een gebruiksvriendelijke en kwalitatieve native iOS app te komen.

Opdrachten voor een iOS developer

Apple gebruikers downloaden iOS apps voor onder andere de iPhone en iPad. In plaats van een website ontwikkelen kiezen bedrijven steeds vaker voor een app. Een iOS developer is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features om een native iOS app te ontwikkelen, testen en implementeren. Alle klantvereisten worden meegenomen in het ontwikkelproces, zodat de app de bedrijfsdoelstellingen helpt realiseren. Met een iOS app worden bedrijven gepositioneerd of bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Alle apps worden op maat gemaakt waardoor een unieke gebruikerservaring ontstaat, passend bij de klantvereisten. Naast het ontwikkelen van nieuwe apps is het mogelijk om bestaande apps te optimaliseren en verbeteren voor een nog hogere gebruiksvriendelijkheid.

iOS developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. iOS developers bieden organisaties ondersteuning met het ontwikkelen, testen en implementeren van een native iOS app. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren .NET development teams die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom iOS developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze iOS developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Technology Experience

Hebben wij een technologische match? Voor vrijwel alle besturingssystemen, ontwikkelmethode of programmeertaal hebben wij de kennis in huis! Bekijk onze lijst met technology stacks!

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals.

Bekijk de lijst

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.