Software vendors

NetRom ondersteunt ISV’s op basis van uitstekende domeinexpertise en geavanceerde technology stacks voor hoogwaardige software als antwoord op de steeds veranderende markt gestuurde behoeften.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

ISV software development zorgt voor grip op veranderende markteisen

ISV software development helpt Independent Software Vendors om sneller, veiliger en flexibeler te kunnen werken. Naast het bijhouden van technologische ontwikkelingen is het vinden en behouden van professionele developers een belangrijk punt voor organisaties.

ISV software development in de praktijk

Onze expertise op het gebied van software ontwikkeling gaat verder dan traditionele methoden, waarbij we gebruik maken van agile ontwikkelingsconcepten voor het leveren van software oplossingen binnen de gewenste tijd. We hebben een transparante workflow om software ontwikkeling voor ISV's uit te besteden. NetRom heeft kennis over de branches waar de klanten ISV’s zich in bewegen, denk hierbij aan Healthcare, Finance, Agri en meer. We ondersteunen ISV's met het ontwikkelen voor de beste software producten die hun klanten, consumenten en zakelijke ondernemers, dagelijks gebruiken. Dat doen we op basis van nearshore software development.

Software ontwikkeling voor ISV’s

Als technologiepartner voor ISV's zijn we gespecialiseerd in het bouwen van complexe applicaties en oplossingen voor toonaangevende leveranciers van software oplossingen, afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen. We volgen en analyseren elke fase van de business lifecycle en op basis van CI/CD ontwikkelen en leveren we direct de software of nieuwe functionaliteit. Met software development worden veel uiteenlopende bedrijfsprocessen verbeterd door ze te automatiseren en vereenvoudigen. Voor Independent Software Vendors is dit hun bestaansrecht. Er is behoefte aan een lange-termijn partner die ondersteunt in het volledige software ontwikkelingsproces voor op maat gemaakte oplossingen voor veeleisende klanten en consumenten.

ISV software development via NetRom

We koppelen de technische kennis van onze web- en app ontwikkelaars aan de nieuwste technology stack, tools en methodes om bedrijven een concurrentievoordeel in de markt te geven. Zodat zij zich meer kunnen richten op marktanalyse, marketing en bedrijfsgroei. NetRom is de flexibele schil van kennis en capaciteit met meer dan 20 jaar ervaring voor bedrijven in diverse branches. Wij bieden volledige productondersteuning en geven u de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Waarmee u de gebruikerservaring optimaliseert. Door onze kennis, ervaring en capaciteit garanderen wij premium software voor iedere branche. Dat start met een eerste kennismaking met een van onze client executives. Na een positieve match in de aansluiting van onze propositie definiëren we een eerste scope en start het uitwisselen van technische informatie.

Cases met ISV software

NetRom heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software voor bedrijven die unieke gebruikerservaringen willen creëren. In onze cases leest u hoe onze ontwikkelingsdiensten ISV’s helpen met het inspelen op de veranderende behoeften van de industrie en de eisen van klanten.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.