Vue.js

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling. Met Vue.js programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Snel en effectief door de webapplicatie doorlopen met Vue.js

Vue.js developer werkt met een JavaScript framework dat zich focust op de frontend van een webapplicatie, datgene wat de gebruiker ziet en ervaart. Met als doel optimalisatie. Met Vue.js reageert een applicatie direct, zonder laadtijd, op een actie van de gebruiker.

Wat doet een Vue.js developer

Door het toepassen van Vue.js ervaart niet alleen de gebruiker de voordelen van het framework, ook de Vue.js developer profiteert ervan. Op een eenvoudige maar doeltreffende manier wordt code geschreven. Daarmee wordt software opgeleverd die makkelijk door te ontwikkelen is door dezelfde persoon of een andere Vue.js developer in het team. Via de aanpasbare architectuur van het JavaScript framework kunnen componenten worden hergebruikt voor andere projecten. Hiermee kan een Vue.js developer niet alleen nieuwe webapplicaties ontwikkelen, maar ook bestaande applicaties eenvoudig aanpassen. Vue.js maakt het mogelijk om dynamische, interactieve websites en applicaties te creëren.

Opdrachten voor een Vue.js developer

De Vue.js developer is een ervaren frontend ontwikkelaar die applicaties helpt ontwikkelen en verbeteren. Nieuwe features toevoegen en bestaande applicatie soptmailiseren hoort allemaal bij het takenpakket van een Vue.js developer.legt. Vue.js legt de focus op de simpliciteit van het programmeren, waardoor een softwareontwikkelaar meer ruimte krijgt om zich te richten op het design van een webapplicatie. Zelfs animaties maken kan op basis van het JavaScript framework. Met name worden interactieve web applicaties gebouwd met Vue.js, passend bij de klantvereisten en de behoeften van de gebruikers. Het is één geïntegreerde omgeving waarmee wordt voorzien in alle eisen waaraan een moderne webapplicatie moet voldoen. Ideaal voor maatwerk software en applicaties.

Vue.js developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Vue.js developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van de oplossing en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Vue.js developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Vue.js developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Vue.js developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.