Windows mobile developer

Windows Phone en Windows Mobile worden helaas niet meer ondersteund, maar een eigen Windows applicatie ontwikkelen kan nog steeds voor het mobiele besturingssysteem van Microsoft. NetRom biedt bedrijven ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Windows applicaties ontwikkelen en updaten voor alle devices

Met Windows Mobile programming en de ervaren Windows mobile developer als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Wat doet een Windows Mobile developer

Microsoft heeft een ontwikkelingstool voor applicaties die op het besturingssysteem draaien en toepasbaar zijn voor meerdere Windows 10 devices. Hiermee kan een Windows developer verouderde technologie updaten naar een nieuwe versie. Applicaties die zijn gemaakt voor Windows Phone of Windows Mobile krijgen een upgrade en worden ingericht op basis van de nieuwste technologie en features. Het maakt hierin geen verschil of de Windows applicaties zijn geschreven in bijvoorbeeld C++, .NET of React. Met deze nieuwe versie wil Microsoft de complete ervaring van het internet naar alle Windows applicaties brengen. De Windows developer ontwikkelt op basis van de klantvereisten de applicatie.

Opdrachten voor een Windows Mobile developer

Met de ontwikkeltool kan een Windows developer mobiele applicaties ontwikkelen voor devices die draaien op het Windows besturingssysteem. Daarin wordt rekening gehouden met de productspecifieke eisen. De apps worden getest op eventuele bugs, zodat eindgebruikers van de mobiele applicatie geen problemen ondervinden. Er wordt een maatwerk oplossing ontworpen die bestaat uit een front-end en een separate back-end. De front-end applicatie is wat de eindgebruiker ziet en de back-end is heeft meestal de vorm van een database waarin gegevens worden opgeslagen. Voor het ontwikkelen van Windows applicaties maakt een Windows developer gebruik van meerdere programmeertalen.

Windows Mobile developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Windows developers ondersteunen bedrijven met het updaten van verouderde technologie als Windows Phone en Windows Mobile, en ontwikkelen volledig nieuwe, op maat gemaakte mobiele applicaties. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Windows developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Windows Mobile developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Windows developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.